Jak intimní život ovlivňuje její znamení zvěrokruhu a proč už není jako dřív?

Jak intimní život ovlivňuje její znamení zvěrokruhu a proč už není jako dřív?
V některých vztazích se stane, že intimní život přestává fungovat, až přestane fungovat úplně. Jakkoliv frustrující to pro partnera může být, jeho drahá polovička ztratí zájem o sex. Jak může důvody ztráty zájmu o sex ovlivňovat její znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejspíše už se sexem nudí, není to takové jako dříve. Zkuste se jí upřímně zeptat. To, co jí na sexu s vámi začalo vadit, vám záhy řekne, protože je upřímné povahy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Necítí, že ji skutečně milujete. Možná ji dostatečně nelíbáte, neobjímáte nebo se jí dostatečně procítěně nedotýkáte. To může vést ke snížení nálady na sex.

Blíženci (21. května – 21. června)

Sex je neustále na jedno brdo. Jakmile tato žena uvízne v rutině, na sex postupně ztrácí chuť. Zkuste zvýšit romantiku něčím, co jste ve vztahu ještě nikdy neudělali.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše partnerka je citlivá. Pokud se zaměříte na dobu, kdy začala ztrácet chuť na mazlení a sex, nejspíše přijdete na to, že jste se k ní nezachovali nejlépe. Pěkně se jí omluvte a dělejte jí radost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nevěnujete jí dostatek pozornosti, možná na ni vůbec nemáte čas. Musíte to změnit a být trpěliví, jinak se v ložnici bavit rozhodně nebudete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Děláte to tak, jak se jí to nelíbí. Snažila se vám to říci, ale vy jste ji neposlouchal. Zjistěte, jak by se jí to líbilo, a chvalte ji, jak je úžasná. Ráda totiž kritizuje sama sebe.

Váhy (23. září – 23. října)

Zřejmě ji obtěžuje vaše nevhodné chování. Nezáleží na tom, v čem jste se prohřešil. Za každých okolností touží po spravedlnosti. Začněte se chovat tak, aby se za vás nemusela stydět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Romantická večeře a návrh na zpestření sexu mohou být skvělým východiskem z této zapeklité situace. Absence sexu znamená, že nestačíte její vlastní fantazii.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš sex je příliš monotónní. Vaše partnerka se těší z nových věcí, nechce opakovat jednu činnost donekonečna. Zpestřete to trochu, poté ji sex s vámi opět začne bavit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zde toho nemůžete moc dělat. Vaše partnerka nemá náladu na sex pouze proto, že je přepracovaná. Domluvte se na vyhrazeném čase, kdy pracovat nebude.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše partnerka má nejspíše vážné problémy ve svém osobním životě, ale nezmíní se vám o nich. Promluvte si s ní a projevte své skutečné emoce. Tím ji donutíte, aby udělala totéž.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše partnerka má pocit, že pro vás pouze otročí. Nemá z toho žádné potěšení a bere to jako práci, kterou musí udělat. Projevte jí trochu lásky.

Zdroj článku: