Horoskop na 4. srpnový týden. Štíři se mohou naštvat, Lvi se zaměří na sebe

Horoskop na 4. srpnový týden. Štíři se mohou naštvat, Lvi se zaměří na sebe
Tento týden bude ve znamení plnění našich snů. Je pro to nejlepší čas, poněvadž již v pondělí se Slunce bude nacházet pod vlivem Panny a do vlivu stejného znamení se v sobotu dostane také Měsíc v novu. Ve čtvrtek vše bude probíhat relativně v klidu, Merkur se přesune pod vliv Vah. Na co se tento týden můžete těšit vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Již v pondělí se zaměříte na svou psychickou pohodu. Výjimečně budete odpočívat a nebudete dělat nic, co vyžaduje hodně energie. K běžnému způsobu života se vrátíte od úterý. Ve čtvrtek zatoužíte po romantice, pokud nikoho nemáte, můžete na někoho narazit. O víkendu se o romantiku raději nesnažte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Romantické myšlenky vás budou ovládat po celý týden, i pokud nemáte partnera. Tyto myšlenky vyvrcholí ve čtvrtek, kdy si budete myslet, že se bez intimity s někým jiným snad zblázníte. Také si budete chtít užít zábavu již od pondělí, což vám vydrží celý týden. O víkendu se vám nemusí něco líbit, řešte to však v klidu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Celý týden budete zářit. Vaše myšlenky budou opravdu hodnotné a vy je můžete v pondělí využít ke změně, jíž delší dobu plánujete. Ve čtvrtek okouzlíte partnera svou romantikou, alternativně si můžete najít nový objev. O víkendu budete zmatení, vaše pravda nebude ta správná.

Rak (22. června – 22. července)

Hned v pondělí se zaměříte na svůj vlastní intelekt. Také popřemýšlíte, zda chcete život takový, jaký momentálně vedete. Co se týče domova, ve čtvrtek budete mít spoustu nápadů, jak svůj domov zútulnit. Po celý víkend si dejte pozor na úzkost, avšak v sobotu se budete chtít ke všemu vyjádřit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Po většinu týdne se zaměříte spíše na sebe a vaši výdělečnou činnost. V pondělí a v sobotu bude vaše snaha dosáhnout lepších výsledků nejintenzivnější. Ve čtvrtek již přesně budete vědět, co byste chtěli na sobě změnit. O víkendu budete pesimističtí, ale najdete v tom ponaučení.

Zdroj: Pheelings media/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Něco ve svém osobním životě změníte již v pondělí po celodenní úvaze. Něco vám brání jít vpřed, ale vy to najdete a odstraníte. Ve čtvrtek se zaměříte spíše na vaši kariérní stránku. Možná zjistíte, že kariéra je pro vás v životě nejdůležitější a musíte se jí věnovat více. O víkendu nemyslete na lásku.

Váhy (23. září – 23. října)

Rozvíjejte svůj talent již od pondělí, později se vám nové zkušenosti budou opravdu hodit. Také odhalíte emoci, která se ve vašem nitru skrývala hodně dlouho. Ve čtvrtek budete plni připomínek a názorů. O víkendu se však můžete pohádat s přítelem či celou skupinou přátel.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakmile se v pondělí ráno probudíte, mějte na paměti, že musíte mít skvělou náladu a nic vás nesmí rozhodit. Během týdne se setkáte s mnoha novými přáteli a s většinou si budete rozumět. Ve čtvrtek poslouchejte svou intuici, bude naprosto správná. O víkendu můžete zničit váš vztah či obchodní partnerství.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cokoliv budete chtít udělat, to se vám zdaří, hlavně v pondělí a v menším měřítku také v sobotu. Přichází čas splněných snů. Ve čtvrtek budete hodně společenští. Navštívíte hodně přátel a užijete si spoustu zábavy. O víkendu se můžete setkat se svým budoucím partnerem, jste-li nezadaní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete myslet hlavně na lásku a na romantiku po celý týden. Lásku nyní přesunete na první místo. Jedinou výjimku bude tvořit čtvrtek, kdy si budete myslet, že málo pracujete. Přestože to nemusí být pravda, budete si hledat další zdroj výdělku. O víkendu v sobě nezadržujte emoce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí se rozhodnete napravit vše, co vás zranilo, ať již vaší vinou či přičiněním někoho jiného. Zatoužíte po lepším životě a budete odhodláni pro to něco udělat. Ve čtvrtek si budete jisti svými potřebami, zatímco o víkendu nebudete chtít ani slyšet o lásce, budete ji považovat za zbytečnou.

Ryby (19. února – 20. března)

Celý týden se zaměříte na lásku. Pokud nemáte partnera, budete cítit potřebu si nějakého najít. Můžete si najít partnera, který vám bude věrný, obzvláště v pondělí nebo v sobotu. Ve čtvrtek budete hodně komunikativní a vtipní. O víkendu to bude s vaší náladou horší.

Zdroj článku: