Jste podle astrologie ve svém nitru dospělý nebo dítě?

Jste podle astrologie ve svém nitru dospělý nebo dítě?
Někteří lidé se chovají dospěleji než jiní. Na tom chovat se jako dítě přitom není vůbec nic špatného, pokud svými činy neškodíme ostatním lidem. Jste vy ve svém nitru dospělý nebo dítě v závislosti na vašem znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Spadáte do toho nejvíce dětinského znamení z celého zvěrokruhu. Dospěle se nikdy chovat nebudete, přestože byste si přáli opak. Jednáte až příliš impulzivně a často se vztekáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste extrémně zralí, přestože se chováte občas dětinsky, když jste naštvaní. Pokud jde o řešení problémů či rady, jste dospělý člověk, který ví, jak má řešit problémy své i ostatních lidí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Z velké většiny jste dítě. Ačkoliv občas si uvědomujete, že se musíte chovat dospěle, nechcete se chovat jako dospělý člověk. Povinnosti jdou stranou, pokud si najdete nějaký koníček.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi si udržujete ve svém nitru svou dětskou osobnost, a přesto spadáte do třetího nejvíce zralého znamení zvěrokruhu. Je to proto, že pokud se věci stanou vážnými, přesně víte, jak vyřešit problém.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nikdy nepředstíráte, že se můžete chovat jako dospělý člověk. Vy totiž nechcete. Pro lidi byste nebyli tak zajímaví a atraktivní, kdybyste se nechovali tak, jak se chováte. Špatná zpráva: Jste až třetí v nezralosti, co se týče horoskopu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dokonce i když se nacházíte v nelehké situaci, vždy víte, jak něco dobře vyřešit. Obvykle před problémy neutíkáte a uvažujete racionálně. Jste převážně dospělí, avšak vaše dětská stránka se nezapře.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve svém nitru jste naprosto dospělý člověk, přesně víte, jak by věci měly fungovat. Požádat vás o radu je tím nejrozumnějším řešením, jaké kdy kdo udělá.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste dospělí pouze ve chvíli, když víte, že můžete vyhrát. Více jste však dítětem, které neumí uznat porážku a vzteká se po celý den.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste naprosto nezodpovědní a chováte se jako dítě v momentě, kdy byste se měli chovat dospěle. Spadáte do čtvrtého nejvíce dětsky se chovajícího znamení zvěrokruhu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste si naprosto vědomi toho, jak zachovat klid a vážnou tvář i v těch nejnesnadnějších situacích. Ve svém nitru jste plně dospělý člověk, který ví, jak by se měl chovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

U vás je to půl na půl. Rádi se chováte naprosto bezstarostně, ale na druhou stranu, pokud se po vás chce něco zodpovědného, většinou neodmítnete.

Ryby (19. února – 20. března)

Zasekli jste se někde v raném pubertálním věku. Jste dítě, protože jste ovládáni svými emocemi a nezvládáte je, ale snažíte se být moudří jako dospělí.

Zdroj článku: