Zvyky, které vás ničí, podle vašeho znamení zvěrokruhu

Zvyky, které vás ničí, podle vašeho znamení zvěrokruhu
Někdy si myslíme, že nám naše zvyky pomáhají zvládat stres a úzkost, nicméně nám mohou naopak škodit, aniž bychom si to uvědomovali. Každý z nás dělá něco, co by pro prospěch svého psychického zdraví dělat neměl, ale přesto v tom pokračuje. Jak se ničíte vy v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste závislí na adrenalinu, což mimo jiné znamená, že nejen sebe, ale také všechny ve vašem okolí často vystavujete riziku přílišného nebezpečí. Jednáte, jako byste neměli z ničeho strach.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte po luxusu a co největším majetku. Častokrát se stane, že si jdete do obchodu pro pár věcí a skončíte s plným nákupním košíkem, což škodí vaší peněžence. Také trpíte přejídáním.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete se stát lehce závislí na sociálních sítích a dočista se odpojit od reality. Pokud vás lidé na internetu poslouchají více než lidé ve vašem okolí, škodíte svému zdraví i okolí.

Rak (22. června – 22. července)

Jste naprosto závislí na partnerovi i ve chvíli, kdy dojde k rozchodu. Vzpomínáte na to, co jste spolu zažili, a nechcete se od něho odpoutat, což vám citově ubližuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud zjistíte, že některým lidem nepřijdete super, jste schopni zajít až do extrémů, aby si vás všimli. Někdy tím škodíte svému fyzickému zdraví a lidé na vás mohou hledět jako na mentálně nezdravého člověka.

Panna (23. srpna – 22. září)

Až příliš plánujete. Dokonce natolik, že nemůžete najít cestu ven z vašeho ustavičného přemýšlení a analyzování problémů, které nejsou tak velké, jak si představujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte závislost na lásce, což se stává škodlivým chováním, protože jste fascinováni lidmi, kteří mají to, v čem vy nestačíte. Takto můžete hledat lásku do konce svého života.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Sex a porno jsou pro vás extrémně nebezpečné, obzvláště stanete-li se posedlými na tomto, poněvadž můžete přestat vnímat vše, co s tím souvisí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše chování vás může přivést k řadě závislostí. Začnete s kouřením, alkoholem i drogami jen proto, že je chcete zkusit, avšak snadno se vám to vymkne kontrole.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

U vás je nejnižší pravděpodobnost, že budete dělat něco, co vás zničí, poněvadž máte vysokou sebekázeň a neuděláte nic, co by vás mohlo v osobním rozvoji zastavit. Pouze můžete být přepracovaní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nové nápady a špičkové technologie vám rozhodně neprospívají. Můžete se na nich stát závislými a poté se těžko dostáváte z této životní cesty, při níž zanedbáváte sami sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Snažíte se udržet své emoce na uzdě, kvůli čemuž celý den trávíte u počítače, televize či alkoholu. Už pouze ty emoce vás doslova ničí.

Zdroj článku: