Partnerský horoskop na 4. srpnový týden: Býci splní přání partnera, Střelci zkusí zlepšit vztah

Partnerský horoskop na 4. srpnový týden: Býci splní přání partnera, Střelci zkusí zlepšit vztah
Tento týden by vztah měl probíhat klidně a bez větších hádek. Může za to nejen vliv Panny na novoluní a Slunce, který nám pomůže odhalit nedostatky a napravit je, ale také vliv Vah na Merkur, jenž nám ve čtvrtek připraví romantickou náladu. Co výjimečného vás čeká ve vztahu a na co si dát pozor?

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pondělí se budete snažit, aby mezi vámi a partnerem bylo vše v naprostém pořádku. Chcete mít totiž pohodový týden. Ve čtvrtek se připravte na velký nával romantiky, který pocítíte. Budete se chtít celý den promazlit. Pozor na svá slova si dejte o víkendu, mohli byste se rozhádat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Celý týden budete myslet jen na sebe a svého partnera. V pondělí a v sobotu budete pro partnera naprosto neodolatelní. Vymyslíte zajímavý program, z něhož bude váš partner nadšen. Ve čtvrtek si uvědomíte své touhy a zapracujete na nich. V pátek se nebudete muset na něčem shodnout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaměříte se na štěstí vašeho partnera, hlavně v pondělí a v sobotu. Váš mozek bude fungovat naplno a můžete vymyslet romantický program na čtvrtek večer. Partnera to jistě potěší. Pouze v pátek a v neděli si dejte pozor, mohli byste se na svého partnera rozzlobit.

Rak (22. června – 22. července)

Hned v pondělí se zaměříte na své vlastní pocity. Budete chtít přijít na to, proč jste se s partnerem nedohodli. Ve čtvrtek se s partnerem domluvíte na změnách ve vašem domově. V sobotu zatoužíte po mazlení a romantice, ale budete mít sklon k nejistotě ve vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se k vám partner v poslední době nezachoval hezky, nyní, a hlavně v pondělí a v sobotu, mu svůj nesouhlas s jeho chováním naplno projevíte. Pokud se k vám choval hezky, odměníte se mu. Ve čtvrtek mu přesně sdělíte, co od vztahu očekáváte. O víkendu budete hádaví.

Panna (23. srpna – 22. září)

Připravte se na pořádné změny ve vztahu již od pondělí. Pokud se vám něco nelíbí, sdělíte to partnerovi i se svým řešením. Ve čtvrtek s partnerem pořešíte, jaké máte oba ve vztahu priority. O víkendu nebudete mít na romantiku náladu, dokonce můžete začít o vztahu pochybovat.

Váhy (23. září – 23. října)

V partnerském vztahu nebude v pondělí a v sobotu nic, k čemu byste se nedokázali vyjádřit. Hlavně pokud vás chování vašeho partnera ničí, tyto dny se mu s tím svěříte. Ve čtvrtek zatoužíte po romantice a vyjádříte se ohledně své spokojenosti. O víkendu můžete mít pocit, že vás partner využívá.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Celý týden bude s partnerem pohádkový, pokud se vás partner svými slovy nedotkne. V tom případě se budete bránit. Pokud ve čtvrtek pocítíte silnou chuť na mazlení, udělejte to, pokud cítíte, že váš partner touží po tomtéž. Víkend pro váš vztah nebude vůbec příznivý.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Usilujete-li o zlepšení partnerství či o pochopení vašeho partnera, pondělí a sobota jsou ty nejlepší dny k většímu úsilí. Ve čtvrtek nezapomeňte na partnera, až budete odcházet za svými přáteli. V pátek a v neděli můžete silně pochybovat o budoucnosti tohoto vztahu, rozhodnutí nechte na jindy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete opravdu zamilovaní již od pondělí, jen si dejte pozor, abyste mysleli na svého partnera. Ve čtvrtek si však budete hledět převážně práce, nezapomeňte partnera odměnit za jeho trpělivost. O víkendu musíte uvolnit negativní emoce, dokud neublíží vztahu, jinak z romantiky nic nebude.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se mezi vámi a partnerem v poslední době vyskytly takové komplikace, které zranily váš vztah od základů, v pondělí a v sobotu budete tvrdě pracovat na nápravě. V pátek se zaměříte na lepší komunikaci ve vztahu, pokud není dostatečná. O víkendu si budete myslet, že vaše snaha byla naprosto zbytečná.

Ryby (19. února – 20. března)

Vašeho partnera v pondělí dokopete ke společným aktivitám, které posílí váš vztah. Pokud stále nebudete spokojeni s vývojem vztahu, navrhnete partnerovi společnou komunikaci, která by mohla vztah zlepšit. O víkendu dejte pozor na své myšlenky, mohly by zkazit vše, o co jste se celý týden pokoušeli.

Zdroj článku: