Jak se vypořádáváte s odmítnutím podle vašeho znamení

Jak se vypořádáváte s odmítnutím podle vašeho znamení
Odmítnutí není to, co by většina lidí brala jako pozitivní věc. Přestože někdy je z hlediska budoucnosti lepší, když se setkáme s odmítnutím, lidé v tu danou chvíli reagují většinou negativně a nehledí na pozitiva, která odmítnutí může přinést. Jak jste na tom podle horoskopu vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud vás někdo odmítne, nic si z toho nebudete dělat, pouze subjektu vaší touhy naznačíte, že se k vám pravděpodobně nehodí a že po světě pobíhají lidi, kteří se vám líbí více.

Býk (20. dubna – 20. května)

Navenek nedáte na sobě nic znát, ovšem uvnitř jste opravdu zranění. Mlčky dojdete domů a uvaříte si své oblíbené jídlo. Budete se přejídat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne pro vás většinou znamená ano. Při odmítnutí se snažíte dotyčného přesvědčit, že k celé situaci nechce zaujímat negativní postoj. Pokud neuspějete, dáte najevo, že jste mnohem lepší než tento člověk.

Rak (22. června – 22. července)

Zpočátku si to opravdu vezmete k srdci a stanete se zahořklými, avšak pár dní po incidentu zapomenete, že se nějaké odmítnutí vůbec odehrálo. Budete se však vyhýbat kontaktu s uvedenou osobou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete urážet dotyčnou osobu, nezajímají vás různé argumentace. Vy jste ti nejlepší – a tak to také zůstane! Dotyčný by měl být rád, že jste ho vůbec o něco požádali.

Panna (23. srpna – 22. září)

Navenek neztratíte svou tvář, avšak uvnitř se vám hroutí celý svět. Musíte mít vše dokonalé a vaše prosba dokonalá nebyla. Uvnitř budete plakat, ale budete pokračovat v každodenním životě.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete se snažit ukázat, že o vás není nouze, a začnete flirtovat se všemi lidmi okolo sebe v naději, že váš vytoužený potenciální partner změní názor. Pokud jste však odmítnuti hrubým způsobem, vaše sebevědomí bude narušeno.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tomu, kdo vás odmítne, věnujete hromadu nadávek. Horší to bude mít vaše rodina. Ta bude muset přetrpět vaše snad nikdy nekončící nálady a jedovatá slova.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud si z odmítnutí nic dělat nebudete, můžete být šťastní. Pokud vás odmítne někdo, na kom vám skutečně záleží, upadnete do hlubokých depresí, z nichž se dostanete jen obtížně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete přemýšlet, co jste udělali špatně. Obvykle jste chladní, ovšem pokud jste odmítnuti, stanete se ještě chladnějšími než doposud.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete se snažit skrýt své skutečné emoce, ale příliš vám to nepůjde. Lidé ve vašem nejbližším kruhu si zaručeně všimnou, že je něco špatně.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít to, čemu se říká zlomené srdce. Celému okolí dáte najevo, že jste extrémně smutní a že se vám něco nepovedlo.

Zdroj článku: