Jak ji požádat o ruku podle jejího znamení zvěrokruhu

Jak ji požádat o ruku podle jejího znamení zvěrokruhu
Požádat někoho o ruku není jen o vytažení krabičky se snubními prsteny a zeptání se. To by bylo příliš jednoduché. Prostředí, v němž se o ruku žádá, a také správně zvolená romantika jsou hlavním klíčem ke slzám štěstí. Také jí tím dáte najevo, jak vám na ní záleží. Jak byste svou partnerku měl požádat o ruku podle jejího znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Svou partnerku Berana byste měl překvapit něčím zvláštním a vzrušujícím. Existuje mnoho způsobů, jak ji požádat o ruku, klidně na její narozeniny či výletu v adrenalinovém duchu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musíte klečet na kolenou a pokorně ji požádat, aby si vás vzala. Nezapomeňte na romantické kulisy. Měl byste to udělat před celou její rodinou i přáteli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Využijte moment překvapení. Vaše žádost nesmí být znát ještě před samotným aktem. Prsten schovejte například do květin. Pokud to nezvládnete, budete požádání, abyste to zopakovali jindy a jinak.

Rak (22. června – 22. července)

Využijte kreativitu. Dejte jí najevo, že ona je pro vás ta jediná. Ideální místo je pohodlí domova, kde se bude cítit uvolněně, či nějaké pro ni významné místo.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zamyslete se nad tím, co by ji nejvíce šokovalo v pozitivním smyslu. Musí se to stát před co největším počtem diváků, ideálně prsten ve sklenici v restauraci. Avšak buďte kreativní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ženy narozené v tomto znamení milují zapálené svíčky na uvítanou. Nejdříve ji požádejte v soukromí během intimity, později to zopakujte také před její rodinou.

Váhy (23. září – 23. října)

Intimita a romantika jsou pro vaši partnerku extrémně lákavé. Je jí jedno, jestli ji požádáte v soukromí, či na veřejnosti, pokud jí dokážete lásku, bude spokojena.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přemýšlejte nad zájmy své partnerky a žádost uspořádejte v jejich duchu. Ideálně přede všemi, aby všichni z jejího okolí viděli, jak hodně je výjimečná. Prsten by měl být dražší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Naplánujte dovolenou v nějaké vzdálené destinaci. Tam svůj skutek vykonejte. Paříž je pro ni to nejromantičtější místo, pokud se sama nezmínila o nějakém pro ni lepším. Také jí připomeňte vaše krásné společné vzpomínky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše partnerka má ráda tradiční způsob. Povídání si o vašem prvním setkání a následné padnutí na kolena jí bude bohatě stačit. Snubní prsten preferuje svého vlastního předka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud si chcete vzít Vodnářku, musíte být opravdu kreativní, nemít pouze záblesky kreativity. Můžete prsten přivázat na vašeho mazlíčka či ho schovat někam, kde ho náhodou najde. Chce to originalitu.

Ryby (19. února – 20. března)

Tato partnerka bude nenávidět, pokud se poradíte na internetu ohledně vašeho návrhu. Musí být originální a překvapit ji. Vezme to jako důkaz vaší lásky. Inspirujte se tím, co má ráda nejvíce.

Zdroj článku: