Proč vaše děti dělají to, co dělají, podle jejich znamení

Proč vaše děti dělají to, co dělají, podle jejich znamení
Děti jsou různé. Některé jsou zbrklé, jiné neposedí na jednom místě a další se od nás nehnou, když mají jít do školky. Čím je to dáno? Do jisté míry jejich znamením zvěrokruhu. Zde je odůvodnění chování dětí podle astrologie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš malý miláček potřebuje oporu a miluje, když ho někdo chválí za to, co udělal. Proto je hodně energetický a občas s vámi nesouhlasí, abyste později zjistili, že mohl mít pravdu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše dítě s vámi ne vždy bude souhlasit a bude opravdu tvrdohlavé. Není to žádná radost, ale také nic špatného – chce se rychle naučit mít věci pod kontrolou, což se mu bude hodit v budoucnu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše děťátko je upovídané a chce si povídat opravdu o všem, rádo totiž rozšiřuje svůj slovník a také se připravuje na svět, kde bude muset mluvit. Učí se argumentům a schopnosti vyprávět vtipy.

Rak (22. června – 22. července)

Občas si všímáte, že vaše dítě se uzavře samo do sebe. Je to proto, že je extrémně citlivé a tímto skutkem se chrání proti tomu, abyste věděli, jak hodně jste malého Raka zranili. Nechce vás totiž zranit tak jako vy jeho.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše dítě je občas opravdu vzteklé a pláče, aby si získalo vaši pozornost. Říká vám nejrůznější argumenty ohledně svého chování. Prostě miluje být středem pozornosti, proto to dělá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš potomek potřebuje dokonalost, proto mu nedělá problém vás čas od času zkritizovat za zanedbaný úklid či výběr nezdravé večeře. Nemyslí to zle, myslí na dobro vás všech.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš malý miláček si věčně stěžuje na vaše neférové jednání. Pokud však něco takového uslyšíte, znamená to, že na tom něco bude. Vaše dítě by to neříkalo jen tak.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše dítě vás miluje, ale na druhou stranu zná všechny vaše slabiny a využívá jich. Ví, že si dupne a dostane vše, co mu na očích uvidíte. Myslí pouze na své vlastní zvýhodnění.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše děťátko je plné energie a pozitivity. Je to skvělá věc, dokud nedojde na riskování. A to je hlavní důvod, proč je vaše dítě bezstarostné, když příliš riskuje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše dítě nenávidí, pokud náhle změníte plán. Drží se u vás, aby vám pomohlo, kdykoliv budete něco potřebovat. Je to tím, že je zralejší než ostatní děti a má rádo starší lidi, protože si s nimi rozumí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš potomek nemá rád vaši přílišnou blízkost, hlavně nemá rádo objímání a mazlení. Víte proč? Protože mnohem více ho zajímá průzkum okolí, je to pro něj mnohem důležitější.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše dítě se přehnaně stará o pocity ostatních lidí a je plné soucitu. Když pocítí strach, schová se do svého úkrytu. Dělá to proto, abyste mu věnovali lásku, kterou dává i ono vám.

Zdroj článku: