Partnerský horoskop na 3. srpnový víkend: Býci upevní vztah, Panny budou hádavé

Partnerský horoskop na 3. srpnový víkend: Býci upevní vztah, Panny budou hádavé
Pátek a větší část soboty partnerství přímo přeje, pokud budeme mít schopnost poslouchat jeden druhého, neboť Měsíc bude pod vlivem romantického Býka. Sobotní přesun Měsíce pod vliv Blíženců usnadňuje komunikaci. Přeje tento víkend osud vašemu milostnému vztahu? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pátku získáte pocit, že cokoliv si zamanete, to se vám splní. A je to pravda. Mezi vámi a partnerem nebudou žádné hádky, pokud zvládnete udržet svůj temperament na uzdě. V průběhu víkendu si s partnerem vyjdete na romantické procházky a ani doma se nebudete nudit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Plánujete-li s partnerem krásně strávený víkend, rozdýchejte se v pátek, kdykoliv na sobě pocítíte nával hněvu. Budete přecitlivělí, ale když budete trochu více chápaví, víkend se obejde bez hádek. V sobotu partnerovi kreativně připomenete vaši lásku, zatímco v neděli upevníte váš silný vztah.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na partnera můžete mít až příliš vysoké nároky, a to konkrétně v pátek. Nezapomeňte, že on je také člověk a nemůže stihnout všechno. Po celý víkend můžete mít zatemněnou mysl, nemusíte vztah mezi vámi a partnerem považovat za tak skvělý, jaký ve skutečnosti je.

Rak (22. června – 22. července)

Budete se chtít soustředit na partnerova přání, ovšem myšlenky vám v pátek budou bloudit v okolních situacích. Nedělejte ve vztahu důležitá rozhodnutí, nyní by se vám to nevyplatilo. Můžete mít pochybnosti, které ustanou v neděli večer, kdy se Měsíc přesune do vašeho znamení.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek si na partnera nevyhradíte dostatek času, budete se totiž věnovat své kariéře. Pokud se to partnerovi líbit nebude, není dobrý nápad mu říci, co si skutečně myslíte. V sobotu o tom budete komunikovat. V neděli se opět sblížíte a najdete společnou aktivitu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku víkendu pocítíte silnou touhu sdělit partnerovi váš názor a vnutit mu ho za každou cenu. Po zbytek víkendu se to mezi vámi nezlepší, ztratíte schopnost naslouchat partnerovi až do neděle a nebudete s ním chtít komunikovat.

Nebudete s ním chtít komunikovat, Zdroj: Goncharov Artem / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Tento pátek zatoužíte po romantice, budete mít zvýšenou chuť na romantickou noc s vaším partnerem. Budete ho muset chvíli přesvědčovat, ale s trochou píle to zvládnete. V sobotu je možné, že si budete muset vybrat mezi vaším partnerem a vašimi přáteli. V neděli prožijete příjemný den, až na pár chyb v komunikaci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezáleží na tom, jaké rozhodnutí chcete udělat, měli byste požádat svého partnera o radu, poněvadž budete velmi impulzivní. Emocionálně budete velmi nestabilní po celý víkend. Vše se změní až v neděli večer, kdy Měsíc vstoupí do vlivu Raka a vy si uvědomíte, jak je pro vás partner důležitý.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vás partner v pátek o něco požádá, raději mu vyhovte. Pokud se začnete proti své povinnosti bránit, může se stát, že později toho budete hořce litovat. V pátek večer si užijete příjemně strávenou noc. Sobota bude relativně klidná, zatímco v neděli hrozí hádka s partnerem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner to v pátek s vámi nebude mít lehké. Na romantiku vůbec nebudete mít pomyšlení. Pokud váš partner něco takového navrhne, setká se s neúspěchem a vaším podrážděním. V sobotu na tom náladově budete podstatně lépe. V neděli budete klidní, dostanete totiž dobré zprávy o své finanční situaci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ve vztahu vás v pátek nečeká příznivá situace. Partner se vás může snažit využít, nenechte se šikanovat. Mějte svůj názor. Sice se rozhádáte, v pátek večer nebo v sobotu si však partner uvědomí, že se k vám nezachoval nejlépe, a omluví se vám. V neděli si uvědomíte, jaké jsou vaše hodnoty.

Ryby (19. února – 20. března)

Pátek pro vás nebude nejšťastnější den, partner na vás může hledat chyby. Nedovolte špatným myšlenkám, aby vás pohltily, vypusťte toto chování. Tento víkend budete tíhnout k rozchodu, ovšem je to špatný nápad, máte jen zatemněnou mysl.

Zdroj článku: