Jak těžké to je, rozejít se s partnerem, podle jeho znamení: Raci pláčou, s Blížencem je rozchod nejtěžší

Jak těžké to je, rozejít se s partnerem, podle jeho znamení: Raci pláčou, s Blížencem je rozchod nejtěžší
Rozchod není vždy lehký, pokud ve vztahu netrpíme a nejásáme, když se s partnerem rozcházíme. Někdy je však zapotřebí, pokud je vztah trvale rozvrácen a nejde napravit. Jak těžké to je, rozejít se s partnerem, podle jeho znamení zvěrokruhu, pro Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Bude to krušné. Pokud se s Beranem rozejdete, dá Vám všelijak najevo, jak strašné to s Vámi bylo, jak se s Vámi nudil. Též před rozchodem si uvědomíte, že Vám energetický vztah bude chybět.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk rád dokončuje věci, které začal. Neexistuje, že se uprostřed rozchodu rozmyslíte. Vy možná ano, ale on ne. Nakonec můžete skončit psychicky na dně, poněvadž Vás několikrát krutě urazí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rozchod s Blížencem je snad tím nejtěžším rozchodem z celého zvěrokruhu. Bude Vás soustavně přesvědčovat, že se všechno zlepší, tudíž Váš rozchod výrazně zkomplikuje.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud neradi vidíte, jak Váš partner pláče, rozchod pro Vás bude těžký a zřejmě všechno vezmete zpět. To Vašeho partnera zraní ještě více.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud Váš vztah nefunguje, pravděpodobně to bude Váš partner Lev, který se rozejde, a to kvůli někomu jinému. Vám zbydou pouze oči pro pláč.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se chcete rozejít s partnerem Pannou, je zde určitá pravděpodobnost, že rozchod není z Vaší hlavy. Tento vztah je jednoduchý na rozchod, poněvadž Váš partner nebude chtít ve vztahu zůstat. Je však možné, že Vás zasype hromadou kritiky.

rozchod, Zdroj: Pixel-Shot/Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Tento rozchod je velmi nepříjemný, partner Vám neustále bude vytýkat spoustu věcí a shrne podrobnosti toho, co ve Vašem vztahu bylo špatně. Bude to dlouhý seznam.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se chcete rozejít ze Štírem, on to dokáže vycítit a předehnat Vás. Špatná zpráva je, že se rozejde uprostřed bolestivé hádky, kdy to čekáte nejméně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se rozcházíte Vy, nechá Vás jít, pokud se rozchází Střelec, v klidu Vám řekne, proč se pro to rozhodl. Střelec patří k nejklidnějším partnerům i tehdy, když se rozejdete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rozejít se s Kozorohem není vůbec lehké. Začne Vás ponižovat a říkat Vám všechny nedostatky, jichž jste se dopustili za celý čas trvání vztahu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář při rozchodu vypadá, že je mu úplně jedno, jak jste se rozhodli a že vztah končí. Tento člověk je připraven Vás opustit a jít dál již od samého začátku vztahu, pokud by se to náhodou stalo.

Ryby (19. února – 20. března)

Rozchod není vůbec jednoduchý, pokud dotyčná osoba nepochopí, že něco udělala špatně a vztah nefunguje. Někdy také může podat návrh na rozchod, ale po chvíli se rozmyslí.

Zdroj článku: