Střelec a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé

Střelec a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé
Jste rádi středem pozornosti a nedostatkem přátel opravdu netrpíte. Lidé totiž milují vaše nadšení a optimismus, a tak se snaží být ve vaší přítomnosti co nejčastěji, říká ve své knize Roy Gillett. Zároveň si rádi od svých přátel udržujete odstup a někdo vás tak může mít za netaktní a nespolehlivé.

Lev

Dokážete se snadno rozesmát chytlavými poznámkami a absurdními vtipy. Navzájem si poskytnete vedení v oblastech, které ten druhý neovládá. Svou nedochvilností můžete Lvy poněkud dráždit. Ale přesto je vaše okouzlující společnost dostane natolik, že na všechny vaše prohřešky ihned zapomenou. Otevřete jim svět netušených možností a oni vás zase naučí některé praktické věci, třeba jak zacházet s penězi. 

Váhy

Tento vztah bude plný akce a dobrodružství. Oba totiž vyhledáváte nové zážitky a spolu vám to půjde ještě lépe. Přátelství bude plné energie, nadšení a porozumění. Hádky mezi vámi nebudou mít téměř šanci, jelikož Váhy raději ustoupí, než by se pouštěly do hádky. Zatímco vy si myslíte, že jste ve vedení, Váhy se o vztah starají tiše ze zákulisí. Vaše vzájemné touhy a cíle se proplétají a tvoří hluboké a trvalé přátelství.

Vodnář

Vodnář je jedním z vašich oblíbených. Máte rádi jeho nepředvídatelné chování a humanitární instinkty. Vodnář zase miluje vašeho svobodného ducha, otevřenou mysl a dobrodružné srdce. Oba jste docela společenští a možná jste ti poslední, kteří spolu zůstali na večírku.

Beran

Vy dva máte energie na rozdávání. Budete spolu pořádat večírky, organizovat výpravy do hor nebo chodit do tělocvičny. Ale buďte opatrní na svou bezpečnost. Oba se rádi vrháte do akce bez velkého rozmyslu, což by vám mohlo zapříčinit problémy. Beran přináší do přátelství nové myšlenky, a pokud jsou v souladu s vašimi zájmy, rádi je podpoříte. A ani vám nevadí, že stojíte v pozadí, zatímco váš přítel sklízí veškerou slávu.

Oba se rádi vrháte do akce bez velkého rozmyslu, což by vám mohlo zapříčinit problémy.

Blíženci

Velmi dobře si rozumíte a můžete spolu vytvořit úžasný přátelský vztah. Budete společně prozkoumávat život z různých stránek, protože zbožňujete vše nové a neobvyklé. Svým temperamentem občas vnesete do hry nějaké to nedorozumění, které ale na stole nezůstane ležet nikdy příliš dlouho. Své spory rychle urovnáte a opět se pustíte do nových věcí. 

Střelec

Toto přátelství se vyznačuje energickým výzkumem a vášnivými debatami. Jste od přírody přátelští a společenští. Navzájem v sobě získáte parťáka pro dobrodružství i společníka pro dlouhé filozofické hovory. Můžete snadno ztrácet trpělivost, málokdy se však vzdáváte a své argumenty zpravidla rychle vyřešíte. Mezi vlastnictvím a nezávislostí dokážete udržovat rovnováhu, což vytváří dlouhodobý a naplňující přátelský vztah

Zdroje: