Partnerský horoskop na 3. srpnový týden: Býci budou řešit finance, Blíženci musí naslouchat

Partnerský horoskop na 3. srpnový týden: Býci budou řešit finance, Blíženci musí naslouchat
Tento týden Mars přejde do vlivu Blíženců. Většinu z nás čekají nějaké hádky, ovšem bude to ten druh hádek, který nás s partnerem spojí a donutí nás mít rádi jeden druhého. Co přesně čeká v partnerství tento týden vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Na rozdíl od většiny týdnů strávených ve vztahu, tentokrát budete vědět, kdy máte přemýšlet a kdy mluvit, váš vztah by tudíž měl zažívat rozkvět. Pozor však na hněv, může i nadále přetrvávat. Také je možné zajít si na poklidný víkendový výlet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Během tohoto týdne se můžete se svým partnerem pohádat. Hádky se budou týkat financí. Měli byste si uvědomit, že láska není jen o penězích. Je možné, že nebudete mít dostatek financí na zaplacení účtu, ale váš partner dostanete chuť utrácet. V sobotu se finance vyřeší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chcete-li klidný týden, co se týče vztahu s partnerem, měli byste mu naslouchat a nemít svou vlastní hlavu. Tento týden máte tendenci být tvrdohlaví. Pokud vám to s partnerem příliš neklape, svým pevným postojem můžete přilákat pozornost nového člověka.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden byste měli využít k tomu, abyste se poučili ze svých dřívějších chyb a neopakovali je v současném vztahu. Pokud partner nejedná v souladu s vašimi požadavky a normami, není to důvod se k němu obrátit zády. Hlavně od soboty si dejte pozor na své emoce, můžete být výbušní.

Lev (23. července – 22. srpna)

V partnerství budete vyžadovat komunikaci. Pokud se váš partner jeví jako plachý a nechce vám sdělovat příliš mnoho podrobností, budete raději s kamarády a v práci než s ním. Tento týden se budete chtít bavit, pokud váš partner odmítne, odcizíte se.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neshody s partnerem byste měli řešit srdcem, ne logickým uvažováním. Přemýšlejte, jakým způsobem byste chtěli vést svůj život, a jděte si za tím, nehledě na partnera. Pokud vás miluje, bude to akceptovat a pomůže vám s vaším snem.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud váš partner nerespektuje vaši touhu po poznání nového a učení se novým věcem, v partnerství zažijete opravdu krušný týden. Budete nevrlí, jakmile vám partner naznačí, že byste měli něco změnit. Je možné, že partnera vyměníte, pokud vám nevyhovuje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše touha po vášni a sexuálních hrátkách bude tento týden znásobena. Také přichází čas léčení, můžete svůj vztah dát s partnerem opět dohromady, máte-li oba stále vůli. Své emoce v sobě neduste, vypusťte je již v zárodku, jedině tak lze řešit problémy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S Vaším partnerem si užijete mnoho zábavy, štěstí ve vztahu se vám však bude mísit se záchvaty vzteku. Tento týden vás rozzuří každá maličkost, jíž váš partner udělá proti vaší vůli. Klidná konverzace je mnohdy lepší než hodiny plné křiku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vynasnažíte se, abyste partnera utěšili a pomohli mu vyřešit jeho problémy, poněvadž po celý týden zůstanete v naprostém klidu. Také vy byste partnera měli požádat, aby pomohl vám s vašimi problémy, jinak se můžete dostat do stresové pasti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

První dny v týdnu můžete ztratit s partnerem trpělivost. Důležité je vydržet, dočasné partnerské krize se občas stávají. Během týdne se vám vrátí vášeň a chuť na intimitu v partnerství. Důležité je si v klidu říci názory vás obou na váš vztah a pokusit se všechny chyby napravit.

Ryby (19. února – 20. března)

S partnerem to budete mít po celý týden stejně lehké jako on s vámi. Všechny vaše myšlenky budou směřovat na váš domov a vždy, když váš partner nebude sdílet váš názor, se naštvete. Pozor na nekalé myšlenky, může vás svést někdo, koho znáte.

Zdroj článku: