Trojice znamení, která umí druhé přečíst jako knihu. Patří mezi ně i to vaše?

Trojice znamení, která umí druhé přečíst jako knihu. Patří mezi ně i to vaše?
Někteří lidé se chovají, jako by druhým snad viděli do hlavy. Co když vám ale řekneme, že k tomu skutečně mohou mít určité předpoklady? Tato tři znamení zvěrokruhu mají totiž empatii a intuici vyvinutou na úplně jiné úrovni a opravdu mají hned přečteného snad každého, koho potkají. Jak to dokážou?

Štír

Před Štíry se ani nesnažte udržet svá tajemství. Budou je totiž znát ještě dříve, než si je vůbec sami uvědomíte. Umí totiž skvěle předvídat, a navíc často nenápadně odposlouchávají nebo pozorují. Jejich tajemná povaha jim většinou pomáhá zůstat v utajení a trvá delší dobu, než si vůbec všimnete, jak moc vás zkoumají.

Sami však mají svá tajemství. Ta ale neprozradí za žádnou cenu. Toto znamení totiž raději naslouchá, pozoruje a žije tak životy druhých lidí, než aby něco prozradilo samo o sobě. Na to je až moc tajnůstkářské a záhadné a nechce si svou reputaci pokazit.

Tak odtažití a tajemní jsou hlavně pro své vlastní bezpečí. Bojí se totiž, že by jim někdo mohl ublížit a zneužít jejich důvěru. Proto své soukromí pečlivě střeží a od ostatních se raději drží dál.

S těmi, které mají rádi, ale mluví upřímně, a protože vědí o jejich problémech i myšlenkách, snaží se s nimi vést hluboké konverzace a poradit jim, jak se ze situace dostat. Tajemství jejich přátel jsou u nich v bezpečí. U ostatních tomu tak ale vždy není.

Mají totiž menší problémy s manipulativností a touží po moci, takže když se jim naskytne dobrá příležitost, nezdráhají se jí využít. Raději si je tedy držte na své straně, mít Štíra jako nepřítele není nikdy dobrá volba.

Vodnář

Vodnáři jsou přirozeně zvídaví a rádi pozorují životy lidí kolem sebe, ať už to jsou jejich známí, nebo jen zajímaví náhodní kolemjdoucí. Poté si na ně začnou vytvářet názory a hledat v jejich životech stále více souvislostí. Snaží se je pochopit na hlubší úrovni, a to se jim většinou celkem daří. Každičkou podrobnost, kterou řeknou, nebo gesto, které udělají, si totiž snaží vrýt do paměti.

Sami o svých objevech však mluvit nebudou, to by se jich někdo musel přímo zeptat na jejich názor. Pokud od nich tedy budete chtít životní radu, pravděpodobně budete překvapeni, kolik toho o vás ví a jak přesně odhadli situaci. Často o sobě tyto poznatky totiž nebudete mít ani vy sami. Mají totiž dobrou paměť, a tak často vědí, co vás trápí jen z předchozích zkušeností. Díky tomu si vás umí přečíst jako svou oblíbenou knihu a přesně vám porozumět.

Navíc tím zlepší i sami sebe, protože tak zhodnotí své chování. Chybám, které viděli v životech druhých, se obloukem vyhnou.

Panna

Panny druhým vidí do hlavy především díky jejich rozvinutému smyslu pro detail. Když se někdo z jejich blízkých trápí, umí si dát dohromady, co se jim mohlo stát, jen díky tomu, že si všímají i těch nejmenších drobností. Navíc mají přirozené detektivní a analytické schopnosti, a tak případ za chvíli rozlousknou.

O svých blízkých ví zkrátka všechno a nemusí na to ani vynakládat moc energie a námahy. Jde jim to prostě od ruky. Jsou zkrátka všímavé, dlouho si pamatují i zdánlivě nedůležité detaily a umí si domýšlet. I když jim tedy řeknete jen část příběhu, ony ho v mžiku znají celý. Jako jejich přátelé před nimi zkrátka nic neskryjete, ať se snažíte, jak chcete.

Ryby

Ryby jsou ztělesněním empatie a intuice a jsou se svými emocemi propojeny tak hluboce, že si to ostatní ani nedokáží představit. Jsou spíše uzavřené a mlčenlivé, takže je možné, že na nich ani nepoznáte, jak moc vám rozumí a že přesně chápou, čím si procházíte.

Když si k nim ale přijdete pro radu, rády vám to dají najevo a překvapí vás tím, jak dobře vás mají přečtené. Umí dokonce předvídat vaše emoce. Jde jim to hlavně proto, že jsou tak spjaté s těmi svými.

Když vám řeknou, jak vám a vašim výlevům emocí rozumí, není to nic nepříjemného, přestože to může znít jako zásah do soukromí. Naopak alespoň víte, že v tom nejste sami a že vaši přátelé Ryby vás podpoří, ať se rozhodnete jakkoli. Máte v nich díky tomu blízkou duši, která naprosto chápe každý váš krok.

Zdroje článku: