Připravte se manželé. Horoskop pro vás na květen

Připravte se manželé. Horoskop pro vás na květen
Měsíc květen je obecně znám jako období lásky. Bude to ovšem platit pro všechna znamení? Podívejte se, na co se těšit ve vašem manželství, nebo naopak kvůli čemu být obezřetní. Energie budou silné, proto je využijte pro své dobro!

Beran

Ve vašem manželství dojde k nečekaným změnám. Možná jste delší dobu nevěnovali vašemu partnerství pozornost, priority byly zkrátka jinde. Přivítejte tedy jakýkoliv nový impuls. I kdyby se ze začátku zdál jako problém, oživí jiskru mezi vámi a partnerem. 

Býk

Zkuste popřemýšlet o jednom dni v měsíci, kdy si s manželem/manželkou vyhradíte čas jen sami pro sebe. Najděte si třeba nový společný koníček. Nebojte se vyzkoušet něco nového, třeba lezeckou stěnu, kolečkové brusle, vaření nebo cokoliv, co vás napadne. 

Blíženci

Manželství je vaše kotva, kde se cítíte bezpečně. Pečujte o toto svoje zázemí. Pokud totiž cokoliv v životě začneme brát jako samozřejmost, může se nám to vzdálit. Vyjadřujte náklonnost svému partnerovi, a to pravidelně. 

Rak

Kdy jste naposled strávil/a čas jen sám/sama se sebou? O vašeho partnera/partnerku nepřijdete, když jednou dáte přednost masáži, lekci tance nebo procházce o samotě. Když najdeme lásku k sobě, potom můžeme rozdávat dál. Prohloubení vztahu k sobě prospěje vám, ale ocení to i druhá polovička. 

Lvi

Přestaňte porovnávat vaše manželství s ostatními. Neexistuje přesný návod na to, jak má správné soužití vypadat. Pamatujte, že pravidla si nastavujete vy a váš partner. Pokud si budete neustále stěžovat, mohou se dostavit hádky. V květnu věnujte pozornost raději jiným věcem, třeba práci nebo sportu. 

Panny

Vaše manželství získává obdiv velmi často. Říkáte si, proč se každý tak diví, že jste šťastní? V květnu si uvědomíte, že je vaše manželství opravdu jedinečné a váš partner je vaše spřízněná duše. Díky tomu se dáte do klidu, přestanete řešit komentáře ostatních. Zkrátka získáte sebevědomí ve vašem partnerství. 

Váhy

Pokud jste v minulosti zažili nevěru, dávejte si pozor, aby se v květnu neopakovala. Musíte otevřeně se svojí polovičkou komunikovat. Pokud vás nevěra zatím nepotkala, také buďte na pozoru, ale pozor, přílišná kontrola přináší spíše problémy. Tento měsíc bude výzva, ze které může vaše manželství vyjít silnější. 

Štíři

Vaše manželství se ocitlo v rutinně. Říkáte si, že byste rádi zažili něco nového nebo vztah oživili, ale nevíte, kde začít? Nenechte se zlákat zlými vlivy. Můžete například narazit na bývalou/bývalého, což vzbudí staré emoce. Připomeňte si, proč to s danou osobou nevyšlo a věřte tomu, že jste právě s osobou, se kterou máte být. Všechno se děje z nějakého důvodu. Zkuste třeba nečekaně překvapit partnera/partnerku dárkem či večeří. 

Střelci

Manželství je založeno i na vzájemné úctě a respektu. V květnu budete mít pocit, že víte lépe než parner/parnerka, co potřebuje. Místo toho, abyste vnucoval/a svoje názory, tak naslouchejte potřebám toho druhého. Budete možná velmi překvapeni. Dokud ale budete stále jenom mluvit, nikdy nezjistíte, po čem druhý opravdu touží. 

Kozoroh

Květen bude ve znamení klidu ve vašem manželství. Nečekejte velké projevy lásky, ale ani problémy či hádky. Máte perfektně zaběhnutý režim doma i komunikaci s partnerem/partnerkou. 

Vodnář

V květnu netlačte na pilu. Pokud chcete váš vztah posunout dál nebo vyřešit určitý problém, který s sebou táhnete z minulosti, v tomto měsíci to neřešte. Možná zjistíte, že pokud problém necháte být a na chvíli na něj zapomenete, vaše partnerství bude spokojenější. 

Ryby 

Duben byl pro vás a manžela/manželku jako na horské dráze? Tak čekejte uvolnění, které květen přinese. Konečně najdete společnou řeč a přestanete řešit věci, nad kterými nemáte kontrolu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text