Partnerský horoskop na květen: Kdo se seznámí a koho čekají zásnuby

Partnerský horoskop na květen: Kdo se seznámí a koho čekají zásnuby
Květen je měsícem lásky a naděje. S rozkvétající přírodou rozkvétají i naše vztahy, teplé dny přináší více příležitostí k seznámení a hřejivé slunce nás vybízí k odvaze.

Beran

Budete mít příležitost obnovit vztahy s bývalým partnerem. Základem každého vztahu je však velká míra tolerance a trpělivosti, myslete na to, pokud se rozhodnete udělat krok zpět.  Manželské páry budou mít šanci posílit vzájemné pouto a strávit spolu kvalitní čas. 

Býk

Může na vás doléhat stres způsobený rodinnou odpovědností a finančními obtížemi. Předcházejte vztahovým problémům společnou diskuzí a nevyhýbejte se ani nepohodlným tématům. Nezadaní mohou být osloveni, avšak než kývnete, pořádně nabídku zvažte.

Blíženci

Měsíc lásky vám slibuje krásné chvíle, které se však budou střídat s drobnými nedorozuměními a spory. Mějte stále na mysli, že pozorným nasloucháním a vzájemným porozuměním pocitům druhého můžete hodně změnit. Pokud jste na začátku vztahu, nikam nespěchejte.

Rak

Od začátku měsíce toho mnoho neočekávejte. Snažte se udržovat se svými blízkými dobré vztahy. V dalších dnech bude vaše sebejistota na vzestupu a můžete mít větší odhodlání vyřešit některé složitější situace ve vašem osobním životě.  

Lev

Budete se cítit svěží a nabití energií, proto i váš milostný život bude pravděpodobně vzkvétat. Konečně můžete vyřešit důležité otázky týkající se vašich rodinných a partnerských vztahů. Pokud se již dlouho odhodláváte k zásnubám, možná je právě teď ten pravý čas učinit tento důležitý krok.

Panna

Ve vašem osobním životě se mohou vyskytnout drobné potíže. Možná budete pracovně vytížení nebo vám ve vztahu bude scházet pocit důvěry. Nespěchejte na sebe ani na druhé a neberte si stížnosti partnera příliš osobně. Na konci měsíce vysvitne slunce i nad vámi a přinese vám vzrušující romantické chvíle.

Váhy

Jste-li nezadaní, máte velkou příležitost se seznámit. Pro zadané je květen ideálním obdobím k vážnějším rozhodnutím jako jsou zásnuby, svatba nebo založení rodiny. Míra vašeho úsilí se projeví v míře spokojenosti a pocitu štěstí v následujících měsících. 

Štír

Možná jste vyčerpaní častými partnerskými hádkami, které se vám zdají nekonečné. Hlavu vzhůru Štíři, v tomto rozpoložení se nacházíte pouze přechodně. Ti, kteří jsou vašemu srdci nejbližší s vámi přečkají i horší časy. Najděte v sobě trochu dobroty a místo věčných narážek roztočte kruh laskavosti.

Střelec

I přestože vás čeká především příjemný čas v objetí lásky a harmonie, dlouhodobé vztahy po vás vyžadují větší míru trpělivosti, než je vám příjemné. Buďte vstřícnější k názorům druhých a stůjte při sobě navzájem i v náročnějších chvílích. 

Kozoroh

Začátek měsíce brnká na vaše romantické struny. Svobodní mohou dostat šanci začít svůj milostný život, protože existuje vysoká šance, že potkají toho pravého. Ti zadaní pocítí svěžest v milostných vztazích a velké porozumění v trvalém partnerství. 

Vodnář

Čekají vás nezapomenutelné milostné chvíle. Hledáte-li milostného partnera, pak vám tento měsíc přinese mnoho možností k seznámení. V manželských vztazích může častěji docházet ke slovním střetům.

Ryby

Zapisujte si své pocity, touhy a očekávání, díky tomu můžete lépe pochopit, co od partnera i sami od sebe potřebujete. Ke své lásce přistupujte s pocity vděčnosti. Svému partnerovi vyjádřete, jak je ve vašem životě důležitý a co vše pro vás znamená. 

Zdroje:

  • https://www.ganeshaspeaks.com/horoscopes/
  • https://astrostyle.com/horoscopes/