Čínský horoskop na měsíc květen

Čínský horoskop na měsíc květen
Čínský zvěrokruh obsahuje 12 zvířecích znamení v tomto pořadí: krysa, vůl, tygr, králík, drak, had, kůň, ovce, opice, kohout, pes a prase. Pochází ze starověké zoolatrie a pyšní se více než dvoutisíciletou historií.

Dvanáct zvířat čínského zvěrokruhu v jednom cyklu se v Číně používá nejen jako symboly let, ale také se věří, že ovlivňují osobnost člověka, jeho kariéru, vztahy a štěstí. V dnešním článku se dozvíte, co vás potká dle čínského horoskopu v měsíci květnu.

Krysa

Krysy, v tomto měsíci vám málokdy půjdou věci hladce. Budete muset využít každou příležitost být v práci agresivnější, mít více úspěchů a získat vyšší plat. Je však třeba poznamenat, že v tomto měsíci hrozí zranění z kovových předmětů. Raci, kteří pracují s kovem, nebo motoristé, by měli být tento měsíc obzvlášť ostražití. Nenechte se zranit.

Vůl

Tento měsíc se můžete těšit mnoho společenských setkání. Kromě pracovních akcí budou také velmi častá také setkání s přáteli. Když se vám přátelé svěří se svými aktuálními potížemi a požádají vás o pomoc, udělejte, co můžete.

Tygr

Tygři, tento měsíc budete náchylní k různým sporům, takže byste měli být opatrnější. Když narazíte na problémy, měli byste s protistranou komunikovat a řešit je. Tento měsíc se objeví varovné světlo týkající se vašeho zdraví, ale nedělejte si však příliš velké starosti, protože vaše zdravotní problémy budou menšího rázu. Stačí se o ně včas postarat a brzy byste měli být schopni obnovit své zdraví.

Králík

Vaše bohatství a kariérní vyhlídky budou stoupat i v měsíci květen, ale musíte si zachovat čistou hlavu. Při spolupráci s ostatními pečlivě vyhodnocujte rizika a nenásledujte slepě ostatní. V práci dosáhnete výkonu měsíce a od svých vedoucích obdržíte pochvalu a nebudete mít daleko k povýšení. Pokud jste vedoucí pracovník, tak ale naslouchejte svým podřízeným a nevystupujte povýšeně.

Drak

Draci, tento měsíc budete mít štěstí. Vy nezadaní, byste se měli chopit příležitosti a převzít iniciativu, když potkáte někoho, kdo se vám líbí. Zadaní draci budou ve vztahu čelit nepříjemným pokušením. Musíte být zásadoví a nesmíte dělat věci, kterých byste pak litovali. 

Had

Tento měsíc se setkáte s neúspěchy, které povedou k depresím, nedostatku motivace v práci, polovičatosti v konání a následně možným chybám a pokárání ze strany vašich vedoucích. Udělá vám dobře, když se sejdete s pár přáteli a vyrazíte na hory, na výlet apod. To uvolní vaše tělo a zresetuje vaši mysl.

Kůň

Tento měsíc dojde k několika zvratům ve vaši finančním oblasti. I když se vám podaří budovat si vysoký příjem, budete muset hodně utratit za další výdaje. V tomto měsíci byste tak měli pečlivě hospodařit s penězi a zajistili si tak, že se v této oblasti nedostanete do úzkých.

Ovce

Po několika klidných měsících, Kozy, dojde tento měsíc ke zlomu v osudu a v práci se objeví mnoho obtížných problémů, které vám znemožní dosáhnout pokroku. Když budete zmatení, měli byste se zeptat na názor zkušených starších. 

Opice

Může se zdát, že tento měsíc procházíte hladce, ale skrývá se před vámi mnoho krizí. Vaše podnikání se bude zdánlivě vyvíjet velmi hladce, ale nepozornost může způsobit nevratné chyby. Ve vztahové oblasti si dávejte pozor na přátele opačného pohlaví ve vašem okolí, abyste se nedostali do milostného trojúhelníku.

Kohout

V tomto měsíci budete mít silné kariérní vyhlídky a potkáte ušlechtilé dobrodince. S jejich pomocí se vám mnoho nových pracovních příležitostí. Vaše účast na novém projektu ve vaší společnosti přinést dobrou příležitost k povýšení a zvýšení platu.

Pes 

Tento měsíc budete mít letos vzácnou příležitost potkat svého ideálního partnera. Vy, nezadaní Psi, můžete využít pomoci přátel, abyste rozdmýchali plameny a povzbudili je k tomu, aby vztah co nejdříve kultivovali k naplnění. Zadaní Psi, musíte rozvíjet svou lásku a nedělat věci, které vašeho partnera zraňují.

Prase

V tomto měsíci si dopřejte cestování nebo služební cestu, ale dejte pozor na riziko zranění. Musíte být ve všem opatrní. Vyhýbejte se venkovním rizikovým aktivitám, abyste se vyhnuli nehodám.

Zdroj článku: