Důvody, proč jsou Lvice nejlepšími milenkami

Důvody, proč jsou Lvice nejlepšími milenkami
Žena narozená ve znamení Lva je odvážná, chytrá a soběstačná. Nepotřebuje nikoho, kdo by za ní stál, vše si dokáže obstarat a vyřešit sama. Je také vtipná. Avšak je i skvělá milenka. A v tomto článku si vysvětlíme proč.

Mají velké srdce

Vždy se touží zavděčit svému sexuálnímu partnerovi, aby se cítily být zbožňovány a vyslechli si tu svou oblíbenou větu, jejímž obsahem je sdělení, že ony jsou ty nejlepší ženy, s nimiž dotyčný kdy trávil čas. Pokud jim na vás opravdu záleží, vždy budou upřednostňovat vaše tužby před těmi jejich.

Pokud si myslí, že si to zasloužíte, myslí především na vaše blaho a to své zanedbává, poněvadž si nemyslí, že je to až tak důležité. Na druhou stranu se nikdy nebojí vyjádřit své pocity, a pokud takovou ženu v posteli uspokojíte, buďte si jisti, že o vašem dobrém výkonu se dozví všechny její kamarádky a kamarádi.

Starají se o vás a vaše pohodlí

Stejně jako lvice pečuje o svá mláďata s naprostou láskou, také žena Lvice bude pečovat o vás tak, jak nejlépe dokáže. Je to soucitná a milující bytost, pokud se domnívá, že si zasloužíte její pozornost a lásku. Pokud jí na vás záleží, poznáte její pravou povahu. Pokud budete v nouzi, pomůže vám a udělá všechno pro to, abyste s ní byli šťastní v posteli i mimo ni.

Takováto žena má opravdu milující srdce. Pokud vám řekne, že vás miluje, tak to skutečně tak je. Je to opravdu milá a štědrá žena, pokud si je jistá, že váš vztah stojí za její snahu.

Jsou opravdu hodně přítulné

Pokud vás tato žena miluje, poznáte to. A tím myslíme to, že to uslyšíte ze všech stran. Lidé si na vás mohou na veřejnosti ukazovat, poněvadž tato žena o vašem vztahu či milostném románku bude říkat komukoliv téměř na potkání. V každé konverzaci bude hledat způsob, jak na téma Můj nový objev upoutat pozornost a na sociálních sítích se to bude fotkami s vámi jen hemžit. A pokud jde o věci, které děláte v ložnici či kdekoliv jinde, Lvice bude hodně lísavá a přítulná, aby vám dala najevo, že jí na vás záleží a chtěla by s vámi pokračovat.

Jsou sebevědomé

Jedna z nejkrásnějších a nejvíce atraktivních vlastností těchto žen je sebevědomí. Vědí přesně, co chtějí, a nebojí se si o to říci. V posteli vás proto čekají krásné chvíle, jelikož nudit se rozhodně nebudete. Vždy vymyslí něco nového, něco, co vás mile překvapí. Žena Lvice nezná slovo nuda, vždy vyzkouší něco, co zpříjemní její i váš život.

Ve vztahu je vždy dominantní, takže pokud vás takový typ žen přitahuje, je Lvice tou nejlepší volbou pro vás. Je velice těžké jejím návrhům odolat. Též má velký smysl pro humor, tudíž trávit s ní čas bude pro vás velice příjemný zážitek.

Zdroj článku: