Velký horoskop na letošní měsíc květen

Velký horoskop na letošní měsíc květen
Květen se nezadržitelně blíží a s ním i spousta nových zážitků a událostí. Abychom vás připravili na to, co vás čeká, připravili jsme pro vás skvělý měsíční horoskop.

Beran

Květen je ideální pro zamilování! Můžete očekávat, že se stane cokoli. Dokonce byste mohli potkat někoho, kdo je připraven vás milovat, podporovat a naslouchat vám, když to budete nejvíce potřebovat. Musíte hodit za hlavu všechny své obavy a váhání. Kromě toho trocha bláznovství čas od času neuškodí.

Býk

Nepochybně se budete cítit přitažliví a vášniví. Nebuďte překvapeni, pokud se vám ozve bývalý milenec, aby se pokusil oživit starý plamen. Pozornost je jistě lichotivá, ale je nepravděpodobné, že byste měli chuť ve vztahu pokračovat. Jste spokojeni s tím, co máte právě teď.

Blíženci

S přibývajícím věkem vás stále více přitahují duchovní záležitosti. Nejde ani tak o to, že byste přijali nějaké konkrétní náboženství, jako spíš o to, že jste docela zvědaví na nadpřirozeno a některá starodávná umění. Udělejte si čas a navštivte knihovnu nebo knihkupectví a něco si o tomto tématu přečtěte.

Rak

Neváhejte vyzkoušet něco nového. Pokud jste přemýšleli o tom, že se přihlásíte do knižního klubu nebo se zúčastníte nějakého kurzu, udělejte to ještě dnes! Pravděpodobně se seznámíte se zajímavými lidmi a vstoupíte do nového společenského světa. Možná budete zpočátku nejistí, ale zjistíte, že skupina je vřelá, přátelská a dychtivá po vašich podnětech. Do konce druhého setkání si budete povídat jako staří známí.

Lev

Pravděpodobně se budete cítit optimisticky a nadšeně. Můžete se také cítit obzvlášť sexy, čehož byste měli rozhodně využít! Proč si nenaplánovat romantický večer se svou drahou polovičkou? Neváhejte si u večeře popovídat o svých cestovatelských snech. Nikdy nevíte, jestli právě on nebo ona nesdílí vaše sny. Než se nadějete, můžete se vy dva vydat na křídla do exotických zemí.

Panna

Květen je plný možností. Mohli byste se zamilovat na první pohled nebo alespoň potkat někoho, kdo vás zaujme! Měli byste se cítit obzvlášť zamilovaní, vášniví a s chutí se věnovat nějaké záslužné věci nebo tvůrčí činnosti. Nečekejte, že všechno hned zapadne na své místo. Mohli byste narazit na několik překážek, ale konečný výsledek bude stát za ty hrboly na cestě.

Váhy

Vypadáte krásně a cítíte se vášnivě. Kéž by vaše vášně byly opětovány! I když ve vašem životě možná právě teď není nikdo výjimečný, není to důvod, abyste si nedopřáli dobré zacházení. Zajděte si na dobré jídlo nebo ještě lépe, objednejte si jídlo s sebou a povečeřte doma s hudbou a svíčkami. Měli byste si vážit sami sebe, i když si vás momentálně nikdo jiný neváží.

Štír

Tento měsíc by mohl být v oblasti milostných vztahů frustrující. Komunikace je blokována na všech úrovních. Toužíte si promluvit s milovanou osobou, ale jednoduše se jí nemůžete dovolat. Možná nefunguje telefonní systém nebo zlobí e-mail. Seberte odvahu. Váš partner se s vámi brzy spojí a vaše shledání bude elektrizující!

Střelec

Určitě jste se cítili lépe než tenhle měsíc. Bolesti žaludku a hlavy jsou jednoduše důsledkem nedávného přejídání. Nebojte se, budete fit jako rybička. Až vám příště někdo nabídne několikanásobnou porci jídla nebo pití, možná byste měli zvážit, zda zdvořile odmítnout!

Kozoroh

Mohli by jste se cítit hravě. Váš romantický partner jistě ocení vaši zábavnou náladu. Proč si nenaplánovat společný den plný zábavy a nedělat něco jiného, než je vaše obvyklá rutina? Co takhle místo večeře a kina zajít na oběd a navštívit muzeum nebo uměleckou galerii? Oba jste v poslední době velmi pracovali.

Vodnář

Nebuďte překvapeni, pokud budete mít chuť na rekonstrukci. Nebeské energie vás naladily na to, abyste trochu přestavěli svůj domov. Dejte si pozor, abyste to nepřehnali. Máte tendenci z malých projektů dělat velké. Prozatím se spokojte s nákupem několika kvetoucích rostlin a možná i nových koberců a polštářů. Renovaci kuchyně a koupelny nechte na později.

Ryby

Nezapomeňte vyřídit všechny telefonáty a otevřít všechny dopisy a e-maily. Pravděpodobně obdržíte nějaké zajímavé zprávy. Možná se vám ozve bývalý šéf, že byste se skvěle hodili na nové místo, které se v jeho kanceláři otevírá. Nebo se vás možná někdo ze starých milenců nejistě zeptá na obnovení starých vztahů.

Zdroje článku: