Bohatství podle horoskopu na květen: Jste v květnu předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na květen: Jste v květnu předurčeni k finančním úspěchům?
Zajímá vás, jak na tom budou vaše finance v květnu? Pokud ano, čtěte dále, protože jsme pro vás připravili finanční horoskop na tento měsíc. Čeká vás tento měsíc finanční úspěch? To vše se dozvíte v článku. 

Beran (21.3.-20.4.)

Vaše finanční situace se posílí a vy se zbavíte nejrůznějších finančních potíží. Finanční stabilitu si udržíte po celý měsíc. Výdaje sice budou vysoké, ale budou na hodnotné nákupy. Během začátku měsíce si můžete pořídit nové věci. Veškeré nedokončené práce související s majetkem budou dokončeny.

Býk (21.4.-21.5.)

Bude se vám dařit hromadit majetek a peníze. Váš tok příjmů bude pravděpodobně pokračovat. Vaše dlouho odkládané dluhy budou vyrovnány. Poohlédněte se po dlouhodobých investicích do nerizikových možností. V tomhle období se vyhněte spekulativním investicím, protože se mohou ukázat jako kontraproduktivní.

Blíženci (22.5.-21.6.)

V tomto měsíci se nebudete potýkat s nedostatkem finančních prostředků. Dočkáte se náhlých finančních zisků. Doporučuje investovat do podnikání, které vám pomůže znásobit vaše příjmy. V tomto měsíci existuje možnost výdělku z více zdrojů. Od května můžete investovat do nemovitostí a také si koupit vozidlo.

Rak (22.6.-22.7.)

V květnu budete dobře pracovat na zlepšení své finanční situace. Ti z vás, kteří plánují koupi či prodej domu nebo rekonstrukci, budou moci dosáhnout svých cílů. Je také vhodné podnikat v oblasti pronájmu nebo pronajímat svou nemovitost za účelem příjmu z pronájmu. Mohly by se objevit výdaje na rodinné akce.

Lev (23.7.-23.8.)

V tomto měsíci vás čeká období finanční prosperity. Vaše finanční cíle budou dosaženy a mohli byste je získat z více zdrojů. Než začnete investovat do nemovitostí, vyhledejte rozumnou finanční radu. Přibrání nového obchodního partnera posílí vaše finanční vyhlídky. Kolem konce měsíce je pravděpodobné zvýšení platu.

Panna (24.8.-23.9.)

Od začátku května se očekává období silného finančního zisku. Může dát vzniknout novým zdrojům příjmů. Finanční pomoci se vám dostane od rodinných příslušníků i přátel. V tomto měsíci můžete plánovat koupi nemovitosti. Mohou se objevit i výdaje na zdraví. Toto období je vhodné pro zahájení nového podnikatelského záměru.

Váhy (24.9.-23.10.)

V měsíci květen by se mohly objevit nechtěné výdaje. Doporučujeme vám, abyste byli opatrní na své finanční výdaje, zejména kolem začátku měsíce. Kolem konce měsíce můžete plánovat stavbu domu nebo nákup pozemku, protože se vám podaří uzavřít výhodný obchod. V podnikání se vyhněte jakýmkoli významným investicím.

Štír (24.10.-22.11.)

Vaše majetkové toky budou v tomto měsíci plynulé a příjmy se zvýší. Může se však stát, že budete mít potíže s úsporami. Naznačeny jsou výdaje na zdraví a rodinu. Snažte se vyrovnat nevyřízené dluhy. V první polovině května se vyhněte velkým investicím. V období konce měsíce můžete zvážit rozumné investice do akcií a podílů.

Střelec (23.11.- 21.12.)

V květnu se rýsuje povýšení a zvýšení platu. Vaše finanční situace se zlepší a naznačeny jsou zisky ze zahraničních zdrojů. Investice do zlata a kovů jsou dobrou volbou pro dlouhodobé investice. Zisky vám přinese majetek po předcích. Snažte se šetřit a vyhýbejte se impulzivním finančním rozhodnutím.

Kozoroh (22.12.-20.1)

V tomto měsíci zůstanete finančně zabezpečeni. Vaše příjmy se zvýší a finanční zisky se očekávají kolem středu měsíce. Přesto je vhodné si v květnu naplánovat rozpočet a stanovit si priority výdajů. Na začátku se mohou objevit nečekané výdaje. Věnujte větší pozornost investování než utrácení.

Vodnář (21.1.-19.2.)

V květnu se očekává nový úsvit, protože budete moci výrazně omezit své výdaje. Budete mít stabilní příjem, který podpoří vaše finanční potřeby. Zaměřte se na dlouhodobé možnosti investování. Nedoporučuje se investovat do nemovitostí nebo na finančních trzích, protože by to nemuselo přinést odpovídající výnosy. Zůstaňte při zemi a praktičtí.

Ryby (20.2-20.3)

Ve všech svých finančních plánech musíte mít vyvážený přístup. Dříve provedené investice začnou v tomto měsíci přinášet zisk. Finanční zisky vám přinesou obchodní partnerství. V květnu můžete uvažovat o dlouhodobé investici do pozemků nebo nemovitostí. Vaše daňová povinnost se v tomto roce pravděpodobně zvýší. Nepoužívejte zkratkovité řešení.

Zdroje článku: