Znamení zvěrokruhu, která jsou lakomá jako manželé

Znamení zvěrokruhu, která jsou lakomá jako manželé
Pokud vstupujeme do manželství, majetek náš i našeho partnera se sloučí. Od doby uzavření sňatku jsou všechny naše výdělky společné. Avšak někteří manželé (i manželky) šetří na horší časy v takové míře, že své spřízněné duši nepustí ani chlup. Dnes se podíváme na znamení, do nichž se lakomí manželé rodí nejčastěji.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud lidé vstoupí do manželství, hlídají si každou korunu, aby jim nechyběly peníze na základní potřeby a poplatky. Ovšem u vás je to jiné. Vy nešetříte pro dobro vás obou, nýbrž pouze pro své vlastní dobro.

Za ušetřené peníze si kupujete lepší jídlo, oblečení i různé dárky, které darujete sami sobě. Ovšem pokud něco potřebuje člověk, který s vámi vstoupil do sňatku, může na luxus rovnou zapomenout. Sedíte na penězích jako slepice na vajíčkách a svou spřízněnou duši k nim rozhodně nepustíte, ať žadoní, jak se mu zlíbí a o kolik se mu zlíbí. Myslíte pouze sami na sebe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V manželství pečlivě hlídáte váš společný majetek, poněvadž máte rádi kontrolu nad všemi oblastmi vašeho života, finanční oblast nevyjímaje. Syslíte si peníze, abyste jich vždy měli dostatek. Na různé utrácení nemáte ani pomyšlení. Čím více máte peněz, tím větší máte radost. O tuto radost nechcete v žádném případě přijít.

Častokrát se stane, že vaše spřízněná duše musí ze svých pracovních příplatků zaplatit váš účet za večeři, protože vy nehodláte pustit ani chlup, a to i v případě, že patříte k mužskému pohlaví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Bedlivě hlídáte svou finanční situaci. Rádi cestujete, a proto je striktně nepřístupné, aby vám na vaše potřeby zbyly nějaké peníze. Váš životní partner tudíž trpí vaší sobeckostí, protože si nemůže dopřát ani jednou za rok to, co by si toužil zakoupit nebo kam by chtěl vyrazit.

Pokud váš miláček po vás požaduje nějaké peníze, vždy si předem zjistíte, jestli se jedná o investici do chodu domácnosti, a pokud to nijak nesouvisí s účtem za nájem, elektřinu, plyn nebo vodu, peníze mu prostě nevydáte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Milujete kupování si nových věcí, proto také víte, jak spořit. To také učíte svého partnera, a tak se může připravit na to, že až vstoupíte do manželského svazku, nebude se mu kupovat nová věc, dokud její předchůdce ještě slouží svému účelu.

Vy jste také ti, kteří trvají na společném majetku, poněvadž nenávidíte pohled, když si vaše životní láska kupuje drahé věci a plýtvá svými penězi, pokud to není nezbytně nutné. Sami si přitom občas dopřejete luxus, tudíž váš životní partner může mít pocit, že tíhnete k finančnímu zneužívání.

Zdroj článku: