Horoskop na tento víkend: Blíženci si dopřejí změnu image, Raky čekají nečekané zisky

Horoskop na tento víkend: Blíženci si dopřejí změnu image, Raky čekají nečekané zisky
Před námi je krásný prvomájový víkend. Mnozí z vás si jistě užijí krásné chvíle se svou rodinou, ale co vy ostatní? Zjistěte podle znamení, co vás čeká tento jarní víkend, a buďte připraveni. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Brzy můžete obdržet šek nebo hotovost na dlužnou částku. Dobrou zprávou je, že vaše úsilí bude oceněno. Dokonalá kondice už nebude pouhým snem. Možná plánujete účast na svatbě nebo akci někoho blízkého, nelze vyloučit ani setkání s oblíbenou celebritou. Za podání pomocné ruky v domácích pracích nečekejte vydatné díky.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Šance na získání dobrých výnosů z předchozí investice vypadají jasně. Nastal ten správný čas, abyste na tomto vývoji vydělali. Vaše přehnané požitkářství v jídle a pití může mít nepříznivý vliv na vaše zdraví. Dobrý víkend je předpovídán studentům, kteří se připravují na zkoušky nebo soutěže.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Investice přinese dobré výnosy. Na profesním poli pokračujete ve stálém pokroku. Mladí se mohou věnovat novému sportu. Dobrá nálada člena rodiny bude nakažlivá a přinese všem dobrou náladu. Pravděpodobně si dopřejete změnu image, jen abyste zapůsobili na ostatní.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nečekané zisky pravděpodobně přijdou z nečekaného zdroje. Vytvořit si mezeru ve svém oboru nemusí být tak jednoduché, jak si představujete. S členem rodiny, který nemá dobrou náladu, bude možná třeba jednat taktně. Na akademické půdě vám bude nakloněn tolik očekávaný výsledek.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Nějaká nemovitost se zdá být příliš lukrativní na to, abyste ji přešli. Po celý den zůstanete fit a plní energie. Na pracovní frontě se můžete stát odpovědnými za činy někoho jiného.

Budete muset vyhovět rozmarům a choutkám staršího člena rodiny. Smysl pro detail vám může chybět, což se vám může stát osudným na akademické půdě. Vaše důvěra v sebe sama se pravděpodobně obnoví díky vašemu skvělému výkonu.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Štěstí je na vaší straně a provede vás všemi komplikacemi, které se objeví v práci. Kuřáci mohou udělat první krok k tomu, aby se svého zlozvyku zbavili. Vznikne nový zdroj peněz. Čas strávený s rodinou se ukáže jako dokonalá protiváha vašich problémů. Kruh vašich přátel vám poskytne citovou jistotu na akademické půdě.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Krátkodobým investorům/spekulantům se množí peníze. Účetní a právníci budou moci najít několik dobrých klientů. Navzdory tomu zůstává váš zdravotní stav vynikající. Sourozenec nebo přítel, na kterého spoléháte, vám zdaleka nemusí být nápomocen. Váš styl a sebevědomí si pravděpodobně získají obdivovatele na akademické půdě. Tahání za nitky, abyste získali to, po čem toužíte, vám usnadní situaci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dostanete se do dobré vyjednávací pozice při jednání. Úkol, který vám byl zadán, bude dokončen nanejvýš uspokojivě. Kondiční program, který jste chtěli uskutečnit, se nyní může zhmotnit. Na domácí frontě převládá dobrá nálada a přináší rozveselení. Podpora rodiny přispěje k lepším výsledkům na akademické půdě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Předchozí investice vás pravděpodobně obohatí. Procházky, běh a jízda na kole jsou nejlepší volbou, jak se dostat zpět do formy. Něco nového, co vám bude představeno v práci, se vám může zdát příliš složité na pochopení. Dnes očekávejte příjemný výlet s rodinou. Na akademické půdě se můžete spolehnout na podporu přátel a příznivců.

Kozoroh (22. 12. – 21. 1.)

Rozhazování za luxusní životní potřeby se zdá být možné. Den se zdá být výhodný pro ty, kdo obchodují s nemovitostmi. Zůstat aktivní pomůže zahnat negativní myšlenky. Pravděpodobně se necháte hýčkat starším členem rodiny. Dobré výsledky na studijní frontě vám dodají sebevědomí. Setkání s někým po dlouhé době bude nesmírně uspokojivé.

Vodnář (22. 1. – 19. 2.)

Sportovci budou pravděpodobně vynikat ve zvoleném sportu. Pravidelné cvičení vás udrží v kondici. Vyhněte se nošení velké hotovosti u sebe. Na domácí frontě zavládne klid a pohoda. Studenti mohou očekávat oddech v podobě přestávky od intenzivního studia. Neopodstatněná pochybnost, která se vám vkradla do mysli, vás může zneklidnit.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Otevřete-li své srdce příznivci, budete se cítit svěží a omlazení. Rozumná investice vás finančně zajistí. Vaše vyjednávací schopnosti vám dnes ušetří několik drahocenných peněz. Pochvaly nebo pocty se může dočkat člen rodiny. Být plně připraven na akademické půdě je chybné označení, tak v tom pokračujte!

Zdroj článku: