4 páry znamení zvěrokruhu, která si navzájem nepřinesou nic dobrého

4 páry znamení zvěrokruhu, která si navzájem nepřinesou nic dobrého
Do vztahu vstupujeme hlavně proto, abychom do našeho života vnesli nový nádech a měli se komu svěřit a s kým sdílet naše šťastné chvíle i nejrůznější strasti. Ovšem pokud vy a váš partner patříte do následujících párů znamení zvěrokruhu, nic dobrého vás zřejmě do budoucna nečeká.

Beran (21. března – 19. dubna) a Rak (22. června – 22. července)

Raka ovládá emocionální stránka, zatímco Beran je až příliš přímočarý. Beran se též do všeho vrhá po hlavě a nezastaví se, dokud nedosáhne svého cíle, zatímco jeho partner Rak jde svým vlastním tempem a není rád, pokud se někam spěchá, vše si potřebuje dvakrát rozmyslet, než něco podnikne.

Jejich povaha se nedá změnit, z čehož vyplývá, že jeden nedokáže přinést tomu druhému nic dobrého, ba právě naopak, oba budou ničit jejich myšlenky, že ten druhý se nedokáže kvůli tomu prvnímu změnit.

Býk (20. dubna – 20. května) a Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tato dvě znamení jsou vysoce nekompatibilní. Býci jsou totiž smyslné a stálé povahy, zatímco Vodnář si musí udržet svou svobodu alespoň v nějakém měřítku. A to se mu s Býkem nemůže stoprocentně povést.

Nakonec to dopadá tak, že Vodnář se cítí být natolik omezován na své osobní svobodě, že si začne dělat, co se mu zamane, bez souhlasu Býka. To vede k četným hádkám a postupným odcizením těchto partnerů. Tito dva lidé se budou cítit natolik přidušeni, že partnerství záhy skončí, a to většinou na Vodnářův návrh.

Lev (23. července – 22. srpna) a Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé z těchto dvou znamení sdílí svůj temperament, což v tomto případě není dobře. A navíc je to jediná společná vlastnost. Lvi mají svůj tvrdý postoj a odvážné názory, které, pokud je sdělí svému partnerovi Střelci, nevedou k ničemu dobrému, jelikož to nejde ruku v ruce s optimismem a láskou k životu Střelce.

To je závažný problém, poněvadž tito dva lidé se mohou milovat sebevíce, ale nakonec to vždy dopadne rozchodem, protože tato dvě znamení si nepřinesou nic jiného než hádky a tichou domácnost.

Pokud patříte do těhle párů, nic dobrého Vás zřejmě do budoucna nečeká, zdroj: fizkes / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června) a Štír (24. října – 21. listopadu)

Po opadnutí prvního zamilování Štíra jednoznačně vyděsí povaha Blížence. Blíženec je svobodomyslný typ člověka, který má často odlišné názory, než jaké lze zaslechnout od jiných lidí. Jeden z nejčastějších důvodů, proč se tyto páry rozcházejí, je ten, že Štír hledá někoho, u něhož by se mohl cítit v bezpečí, ovšem Blíženec, který neustále vyhledává dynamické prostředí a touží po neustálé zábavě, toto Štírovi nikdy nedopřeje.

Tito dva lidé se k sobě poté chovají opravdu podivně, co se týče názoru lidí, kolem kterých projdou.

Zdroj článku: