Zdravotní horoskop na květen 2022: Berani mohou mít problémy s kotníky a kyčlemi, Blíženci se zády a svaly

Zdravotní horoskop na květen 2022: Berani mohou mít problémy s kotníky a kyčlemi, Blíženci se zády a svaly
Zdraví je jednou z nejdůležitějších věcí v našem životě, proto vám přinášíme horoskop zaměřený na zdraví jednotlivých znamení v měsíci květnu, abyste přesně věděli, na co si dát pozor.

Beran

Podle měsíčního horoskopu můžete mít problémy s kotníky a kyčlemi. Proto musíte být při cvičení opatrní. Váš květen by mohl být příliš vyčerpávající, a tak se snažte meditovat nebo cvičit dechová cvičení, abyste snížili hladinu stresu. Kromě toho se dobře vyspěte a vyhněte se nadměrnému pobytu u obrazovky.

Vodnář

Předpověď zdravotního horoskopu na květen naznačuje, že vaše zdraví bude stabilní. Díky dobrému spánku se dnes budete cítit svěží a plní energie. Vyvarujte se vynechávání jídla a jezte jídlo najednou, abyste si udrželi vysokou hladinu energie. Kromě toho pracujte na snížení hladiny stresu v zájmu svého duševního zdraví. Práce bude stresující kvůli zpožděním. Také finanční stres bude práci dále zdržovat. Snažte se situaci zvládnout a nevytvářejte si z ní stres.

Rak

Podle předpovědi na květen bude vaše zdraví potřebovat pozornost kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. Snažte se co nejvíce odpočívat a hlídejte si zejména krevní tlak a zdraví žaludku. Nezapomínejte uprostřed hektického dne na pitný režim. Vyhněte se dnes jakékoli fyzické aktivitě, jinak by vás mohla ještě více vyčerpat.

Kozoroh

Zdraví bude lepší než dříve, protože se neustále vědomě snažíte o jeho zlepšení. Pokračujte v dodržování zdravého režimu. Budete se muset dát do pohybu, abyste se vrátili k fyzické aktivitě. Díky tomu se udržíte v kondici, fit a zdraví. Vyhněte se impulzivním rozhodnutím, co se týče papírování. Rodinný život bude stresující, protože někdo by se mohl cítit emocionálně vyčerpaný kvůli stresu spojenému s prací a financemi.

Blíženci

Zdraví bude třeba věnovat pozornost kvůli problémům se zády a svaly. Cítíte se oslabení, ale ignorujete příznaky, které vám vaše tělo naznačuje. V druhé polovině měsíce očekávejte dobré zprávy od spolupracovníků. Jste-li nezadaní, budete mít kvůli únavě a dlouhému dni v práci právě náladu na navazování kontaktů nebo navazování známostí.

Váhy

Zdraví bude stabilní. Budete mít silnou vůli odrazit se k fyzické aktivitě. Druhá polovina května bude fyzicky vyčerpávající. Únavu pocítíte, ještě než padnete do postele. Práce bude hektická. Budete v pohybu a budete žonglovat mezi mnoha schůzkami a prací. Rodinný život bude stabilní. Rodinní příslušníci vás budou podporovat a vy strávíte večer s rodinnými příslušníky.

Ryby

Mírné bolesti zad vám budou nepříjemné. Vyhýbejte se konzumaci mastných jídel a nevynechávejte jídlo, jinak byste mohli dostat překyselení. V druhé polovině měsíce se objeví napětí v očích kvůli dlouhé pracovní době. Práce bude zdrcující. Jasno budete mít ohledně nových projektů.

Střelec

Zdraví bude stabilní. Zaměříte se na svou fyzickou aktivitu. Vyvarujte se vynechávání jídla. Snažte se chodit brzy spát. Pokud jste náchylní k nízkému krevnímu tlaku, dbejte na něj v druhé polovině dne. Práce bude stresující kvůli zvýšené zodpovědnosti. Zdraví člena rodiny bude vyžadovat pozornost. Sourozenci na vás budou záviset při rozhodování.

Štír

Zdraví bude citlivé. Budete rozmrzelí a krevní tlak bude kolísat. Pokud jste náchylní k alergiím, můžete se cítit pod psa. Snažte se držet přírodních prostředků. Dlouhá pracovní doba se může podepsat na vašich dalších zdravotních problémech. Partner bude zaneprázdněn svou prací a dá vám prostor. Společenský život bude stresující.

Býk

Zdraví bude stabilní. Zlepší se váš spánkový režim. Nevynechávejte jídlo. Zkuste se vrátit k fyzické aktivitě, abyste posílili svou imunitu. Noste brýle, jinak byste mohli cítit napětí v očích. Práce bude hektická. Diskuze vám otevřou mysl, abyste mohli myslet jinak než v běžných situacích.

Lev

Zdraví bude citlivé. Budete muset dodržovat nějakou léčbu, abyste včas získali zpět svou výdrž a zdraví. Vyvarujte se přejídání, protože by se vám to mohlo vymstít a mohlo by vám být špatně. Práce bude stresující, protože něco, co jste očekávali, že se uskuteční, by se mohlo zastavit nebo narazit na překážku. Vyhněte se konfrontacím nebo debatám s přáteli.

Panna

Zdraví bude třeba věnovat pozornost kvůli křečím a slabosti ve svalech. Spánek bude narušen. Vyvarujte se zvedání těžkých břemen nebo namáhání krku či zad, jinak by se to mohlo zhoršit. Dojde k drobným nedorozuměním, která budete muset trpělivě řešit, protože možná budete potřebovat pomoc a rady od spolupracovníků.

Zdroje článku: