Znamení, která téměř nikdy nejsou single a jdou z jednoho vztahu do druhého. Najdete se mezi nimi?

Znamení, která téměř nikdy nejsou single a jdou z jednoho vztahu do druhého. Najdete se mezi nimi?
Někdo si užívá svobody a volnosti, když je single, ale jiní to bez vztahu moc dlouho nevydrží. Tato 3 znamení většinou mění partnery nebo zůstávají v dlouhodobých vztazích, ale jen málokdy zůstanou samy. Snaží se tomu totiž úmyslně vyhýbat. Proč to dělají? A kdo mezi ně patří?

Blíženci

Blíženci chvíli neposedí a musí neustále zkoušet něco nového. Když něco dělají delší dobu, začne je to nudit, takže neustále začínají s něčím novým. A podobně to s nimi je i ve vztazích. Nehledají nic vážného, jen se chtějí bavit, poznávat nové lidi a přejí si, aby jim někdo věnoval pozornost. Také rádi randí a díky jejich společenské a povídavé povaze také hodně často flirtují. Do řeči se dají vlastně s každým, kdo jim přijde do cesty a protože vždy mají co říct, nikdy s nimi nebude úplně nuda.

Vztahy tedy berou spíše jako zábavu, díky které mají aspoň co vyprávět svým známým. Pravdou však je, že dlouho o samotě nevydrží, protože kolem sebe potřebují lidi. A kdo jim může věnovat více pozornosti a trávit s nimi více času než jejich partneři?

Kozoroh

Kozorozi jsou sice uzavření a občas chtějí být sami, ale stejně nějakou interakci a vztah v životě potřebují. Jsou pracovití a nevadí jim proto soustředit se jen na to, co mají v práci dodělat pro svůj nový projekt nebo co všechno musí zařídit v bance, pojišťovně nebo na úřadě.

Po dlouhém pracovním dni jim ale něco bude stále scházet. I když to tak nemusí vypadat, potřebují někoho, komu se budou moci svěřit a kdo jim pomůže, když už to nebudou sami zvládat. Také potřebují nějakou podporu, zvlášť při náročných pracovních záležitostech.

Aby tedy byli skutečně šťastní, potřebují nějaký vztah. Narozdíl od Blíženců ale rozhodně nechtějí jen bezvýznamně randit a střídat partnery. Potřebují opravdový vztah, který vydrží a na který se budou moci spolehnout. Nemají totiž rádi drama a i ve vztahu potřebují najít svou jistotu a rutinu.

Váhy

Váhy jsou beznadějní romantici, kteří lidi jednoduše milují. Občas si sice užívají čas samy, ale velmi snadno se mohou dostat do deprese, takže samota pro ně není úplně příjemná. Snaží se jí tedy spíše vyhýbat a raději se často schází s přáteli a seznamují se s novými lidmi kamkoliv přijdou. Umí dobře flirtovat a vědí, co na druhé platí, takže si je každý po chvíli oblíbí. Lásku tedy hledají poměrně snadno a nikdy moc dlouho nezůstanou samy.

Nejde jim ale jen o to, aby měly nějakého partnera a nebyly single. Přestože rády flirtují a seznamují se, potřebují obdiv a lásku, kterou mohou dostat jen ve vážném a dlouhotrvajícím vztahu.

Zdroje článku: