Znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc květen nejvíce štěstí. Patříte mezi ně?

Znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc květen nejvíce štěstí. Patříte mezi ně?
Květen, měsíc lásky, bývá jedním z nejkrásnějších měsíců celého roku, kdy všechno kvete a zve nás ven do jara, které nás nabije energií. I letošní květen takový bude, hvězdy mu do vínku dali sílu a úspěšnost.

Začíná období, kdy se vám může dařit ve všech oblastech, pokud budete mít správný přístup. Nebojte se nových věcí, které se vám připletou do cesty, vyjděte jim vstříc. A komu se povede v květnu nejlépe? 

Beran (21. 3.  20. 4.) 

Znamení Berana je od přírody pozitivní a květnové hvězdy to budou čile podporovat. Jarní rozkvět vás povzbudí k péči o své zdraví a kondici, čímž se dostanete do formy. Budete tak mít náskok na léto, až půjdete do plavek. Ve sportu budete podávat vynikající výkony, stejně jako na poli vztahů. Tohle políčko vám pokvete láskou tak, jak se v květnu patří. Vaše často neřízená spontánnost bude hrát důležitou roli, kdy ukážete, že umíte nejen kreativně improvizovat při svých impulzivních akcích, ale že ji dokážete i správně nasměrovat.

To vám v květnu může pomoci splnit si své cíle. Práci trošku odsunete na vedlejší kolej, jelikož vám přijde daleko lepší se věnovat novinkám, které vám vplují do života. Řešením může být, že s některým kolegou najdete společný zájem, kterému se budete věnovat spolu. Kontakt s prací tak dostane nový rozměr, který by vás mohl bavit. Čekají vás šťastné a romantické chvíle, které budou eskalovat 24. 5., kdy vás čeká nejlepší den v roce. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Pro řadu Býků je květen obdobím, kdy slaví narozeniny, a i ti dubnoví bilancují další rok života. Ačkoli jste pracovití a zodpovědní, budete mít chuť zvolnit a více než starostem nejen v práci, ale i doma, se raději budete věnovat sobě. Udělejte si čas na své koníčky, nebojte se vyzkoušet něco nového. Pokud v práci přijde něco, co bez vás nevyřeší, jistě najdete kolegu, který vám rád a kvalitně pomůže. Může tak dojít k drobným změnám, které ale pozitivně ovlivní vaše pracovní prostředí a vy se budete cítit přímo báječně.

S chutí se pak vrhnete třeba na péči o sebe a svůj zevnějšek nebo konečně také vyrazíte za kulturou. S penězi vyjdete bez problémů, pokud si chcete dovolit něco nad plán, přijdete se skvělým nápadem, jak to zařídit bez děr v rodinném rozpočtu. Zadaní budou spokojení, pokud si dají pozor na majetnické a sobecké sklony, ať už u sebe nebo u partnera. Květen lásce přeje a nová láska může přijít jak k nezadaným, tak k těm nešťastným. Měsíc zakončíte s úspěchem a radostí ve všech oblastech. 

Nebojte se nových věcí, Zdroj: NDAB Creativity / Shutterstock

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Poslední dobou se Štírům nedařilo, ale teď se vše obrátí jako korouhvička ve větru a chytnete druhý dech. O své zdraví se staráte dobře, je na místě pokračovat ve zlepšování kondice. Jaro vybízí k venkovním aktivitám, tak si jich dopřejte dostatek. Drobné i větší neshody, které vás potkaly v práci, vyvanou, možná je vyřeší někdo nový na pracovišti, s kým si budete konečně rozumět. I změna ve vedení by pro vás byla prospěšná. Nové nápady, které se vám líhnou v hlavě, budou mít úspěch a váš prospěch je tedy zaručen.

Jen se nenechte unést svou dokonalostí, příliš egoismu někdy leze ostatním na nervy. Pokud partnera nemáte, mějte oči otevřené, možná už je někde poblíž a čeká, až si ho všimnete. Zadaní by si měli udělat čas a se svou drahou polovičkou někam vyjet alespoň na víkend. Romantika pro dva v měsíci plném lásky oživí váš vztah. A o ten je třeba pečovat vždy. Pokud jste v nedávné době s partnerem řešili nějaké potíže, tak tato dovolená to konečně v dobrém uzavře.