Víte, jaké jsou 4 způsoby, jak donutit Střelkyni, aby si vás všimla?

Víte, jaké jsou 4 způsoby, jak donutit Střelkyni, aby si vás všimla?
Je mnoho způsobů, jak zajistit, aby se s vámi žena dala dohromady. Většina žen je raději, když ji uhání muž, ovšem u žen narozených ve znamení Střelce je to naopak. Pokud se jí líbíte, uhání ona vás. Naštěstí existují čtyři osvědčené způsoby, které zajistí, že vás Střelkyně začne nahánět.

Musíte mít úžasný smysl pro humor

To, co dokáže krev Střelkyň opravdu rozpumpovat, je skvělý smysl pro humor. Jsou to optimistické bytosti, které potřebují někoho, kdo by se postaral o jejich zábavu. Pokud zapříčiníte, že takováto žena bude neustále veselá, vyhrajete. Její smích je nakažlivý, protože se směje upřímně, a věřte, že se zasmát skutečně chce, a to nehledě na to, kde je a co dělá.

Pokud máte ten dar, že dokážete Střelkyni rozesmát, máte ji jistou, poněvadž tyto ženy rády tráví čas s lidmi, kteří mají smysl pro humor. Pokud ji nedokážete rozesmát, snažte se s ní trávit čas a určitě přijdete na to, jak na ni.

 Pokud zapříčiníte, že takováto žena bude neustále veselá, vyhrajete, zdroj: DavideAngelini / Shutterstock

Zapojte se do jejích intelektuálních rozhovorů

Jaké vlastnosti mají všechny Střelkyně? Chytrost, úspěšnost a inteligence. Inteligentní rozhovory s touto ženou stimulují její mysl a udržují ji bdělou k vašim slovům. Nemá ráda ty lidi, kteří si myslí, jak jsou chytří, přestože opak je pravdou. Zapojte se do konverzace s ní. Tím si může nejlépe ověřit, jak dobře na tom s inteligencí jste.

A pokud zjistí, že si máte o čem povídat déle než deset minut, rozhodně o vás začne uvažovat jako o potenciálním partnerovi, pokud se jí líbí vaše slova. Ocení člověka, který ví, co říká, a není bezradný v každé situaci.

Hodně flirtujte

Každá Střelkyně má ráda, pokud muž, který se jí líbí, dá najevo, že je přístupný všemu, co ji láká, a pokud dokáže, že je s ní ochoten zajít kamkoliv, kam si ona zamane. Střelkyně má hodně dobrodružnou povahu.

Z tohoto důvodu ocení, když ji vezmete na místo, o němž se zmínila v jednom z vašich předchozích rozhovorů. Dáte jí tím najevo svůj zájem o ni. Můžete jí říkat sladké věci, ovšem nezapomeňte používat nenápadný a inteligentní způsob, jinak si bude moci myslet, že to s ní nemyslíte úplně vážně.

Hodně flirtujte, zdroj: SaMBa / Shutterstock

Buďte k ní otevřený

Otevřenost je pro Střelkyni snad to nejdůležitější ve vztahu. Nesnáší mlžení a utajování pravdy, ať je sebekrutější. Raději si vyslechne něco, co si nevyslechne úplně nejraději. Má povahu být otevřená jiným lidem, tudíž nenalézá důvod, proč by k ní neměl být otevřený také její partner. Nejraději poslouchá o plánech do budoucna.

Pokud se jí svěříte, čeho byste chtěli do budoucna dosáhnout, bude se na vás dívat úplně jinak než doposud. Můžete jí také říci, co byste chtěli do budoucna mít. Pro ni to nebude znamenat, že jste slabý, ba naopak bude vědět, že vám může důvěřovat.

Zdroj článku: