Horoskop pro zamilované na květen 2022

Horoskop pro zamilované na květen 2022
Přichází máj, lásky čas, a jaro je v plném květu. Podívejme se, jaké zásadní věci ve vztazích tento měsíc přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Beran

Květen bude pro romantiku vrcholným měsícem, protože Venuše vstoupí do vašeho prvního domu. Bohyně lásky stráví ve vašem agresivním znamení téměř tři ohnivé květnové týdny, kdy je láska spontánní, odvážná a přímá. Když něco chcete, jdete si za tím bez ohledu na to, co chce nebo cítí váš partner. Může se vám to vymstít, berte na partnera proto ohledy.

Býk

Ve svých milostných vztazích toužíte po stabilitě a jistotě, a možná to naplno pocítíte, až se Venuše na konci května spojí s vaším stabilním a bezpečným znamením. Pro váš milostný život je to rozhodně jedno z nejlepších období roku: když jste ve svém živlu, je pro vás mimořádně snadné dávat i přijímat lásku.

Budete se také cítit krásní a také vás bude velmi fyzicky přitahovat i váš partner, takže předvádění své atraktivity na fotografiích a v příspěvcích na sociálních sítích může být nyní vaší oblíbenou zábavou.

Blíženci

Blíženci, jednu noc byste se měli držet při zemi, a to v neděli 15. května. Nastane dramatický úplněk a zatmění Měsíce v intenzivním znamení Štíra, které spadá do vašeho 8. domu sexu, smrti a transformace. Pokud tedy nestojíte o velkou hádku s partnerem, mějte se na pozoru.

Rak

Raci, špatnou zprávou je, že květen přináší emocionální zatmění Měsíce, ale dobrou zprávou je, že tento měsíc je pro váš milostný život epický. Očekávejte, že se v tomto období s partnerem velmi sblížíte. Pro některé z vás to může dokonce znamenat svatbu nebo společné stěhování. 

Lev

2. května vstoupí Venuše, bohyně lásky, do svého domovského znamení Berana a do vašeho 5. domu rozkoše, Vás tak čeká asi nejlepší sex v životě. Po 10.květnu se snažte vyhnout jakýmkoli zásadním rozhovorům o vztazích, mohli byste toho později hořce litovat.

Panna

Navzdory chaotickému zatmění a vaší vládnoucí planetě Merkuru, který začíná jeden ze svých nechvalně známých retrográdů, je květen jedním z nejlepších měsíců tohoto roku pro váš sexuální život, Panny. Tak toho využijte.

Váhy

První květnový týden přináší do vašeho milostného života harmonii a pohodu, ale dejte pozor ať si vztah nepokazíte přehnanou koketností s jinými. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, bez ohledu na to, jak je zdravý, je nyní vynikající čas zvážit párovou poradnu, která vám pomůže zpracovat těžké rozhovory. 

Štír

Když Venuše, planeta lásky, krásy a hojnosti, vstoupí v pondělí 2. května do sebevědomého Berana, odpočinete si od starostí o zamilovanost nebo partnery a začnete se starat o svůj make-up a vlasy. Ale asi je to dobře, trocha zaměření se sama na sebe vám jen prospěje.

Střelec

V úterý 10. května se Merkur vrací do Blíženců a vašeho 7. domu partnerství. A protože by mohl negativně ovlivnit váš milostný život, snažte se být trpěliví. Někdy umíte být trochu tvrdí, i když to tak nemyslíte, pramení to z frustrace. Pokud tedy vašemu partnerovi nebo trvá déle než obvykle, než se vám ozve, zaměřte se na sebeuklidňující aktivity, jako je cvičení nebo uklidňující koupel, než na něj vystartujete.

Kozoroh

V neděli 15. května nastane úplněk a zatmění Měsíce v paranoidním znamení Štíra, což může způsobit ještě větší komunikační neštěstí než retrográdní Merkur. Vyvarujte se toho, abyste zranili city milované osoby, a o víkendu se uklidněte a vyhraďte si čas jen pro sebe. 

Vodnář

V tomto měsíci se sblížíte s přáteli, posílíte milostné vztahy a možná se dokonce postavíte za své blízké proti šikaně. V sobotu 28. května vstupuje milenecká Venuše do svého domovského znamení Býka a přináší zdraví a požehnání do vašich milostných vztahů. Zapomeňte na všechny bývalé partnery, které retrográdní Merkur vzkřísil z mrtvých; jste příliš pohlceni svým současným vztahem, než abyste se o ně zajímali.

Ryby

Květen pro vás sice začíná rozpačitě, Ryby, ale končí radostným časem s přáteli a úžasnými chvílemi s milencem či partnerem. Na začátku měsíce si budete klást otázku, co je ve vašem vztahu špatně, ale po 10. květnu vše vyřešíte a od poloviny měsíce už bude vše jen zalité sluncem.

Zdroje článku: