Finanční horoskop na květen 2022: Váhy by měli věnovat čas rozvoji kariéry, Raci přehodnotí své vzorce utrácení

Finanční horoskop na květen 2022: Váhy by měli věnovat čas rozvoji kariéry, Raci přehodnotí své vzorce utrácení
Finance jsou někdy velmi choulostivou záležitostí, protože někdy se nám daří více a někdy méně. Chcete vědět, na které straně mince budete v květnu? Čtěte dál!

Beran

Jste skvělými hostiteli. V současné době je váš kariérní život v protikladu k vašemu domácímu životu. Oba chtějí veškerý váš čas a něco se musí vzdát. Změníte-li svůj domácí život tak, aby se přizpůsobil vašemu pracovnímu životu, například tím, že z volného pokoje uděláte kancelář, bude vaše pracovní doba mnohem produktivnější a množství peněz bude větší.

Býk

Možná jste vedeni k tomu, abyste se nyní učili nebo se vrátili do školy na víkendový kurz. Přestože si určitě budete psát SMS a e-maily, vaše mysl je zaměřena na širší souvislosti. Jak mohou vaše komunikační dovednosti přinést více peněz? Máte nějaké hluboké nápady, které žadoní o zveřejnění? Teď je ten správný čas.

Blíženci

Váš finanční život je tento měsíc aktivní. Žádá se po vás, abyste změnili způsob, jakým vnímáte peníze ve svém životě. Pokud budete mít oči otevřené, může se vám otevřít nový kanál k projevení nových zdrojů příjmů. Využijte svého tvrzení k práci na svých dluzích. Máte vše, co potřebujete, abyste v účtech udělali pořádné zářezy. Stačí rozdělit své příjmy tam, kam to jde, a sledovat, jak čísla postupně klesají.

Rak

S příchodem účtů za kreditní karty v květnu přehodnotíte své vzorce utrácení. Pokud vás překvapuje, kolik jste utratili (ty boty stály kolik?), svádějte vinu na planety. Pomoc je na cestě z vašeho domácího sektoru. Zahájení domácího podnikání vám může v krátké době přinést další peníze, které potřebujete. Využijte své schopnosti!

Lev

Pokud se podíváme na vaše významné vztahy, je na této frontě vše v pořádku, ale neškodilo by projít společné finance a ujistit se, že jste oba na stejné vlně, pokud jde o úspory a splácení dluhů. V oblasti komunikace se mezitím nabízí otázka, jak můžete využít své komunikační dovednosti, abyste získali více peněz? Zejména psaní je lukrativní.

Panna

S důrazem na váš sektor peněz vám nejvíce peněz přinesou dovednosti, o kterých jste si mysleli, že jste je již překonali. Vzpomeňte si na lidi nebo zaměstnání z dřívějšího období svého života a budete mít finanční odpověď na své současné dilema. Díky podpůrnému aspektu je vaše každodenní práce mnohem snesitelnější.

Pokud jste v poslední době udělali skvělý dojem, požádejte o zvýšení platu.

Váhy

Věnujte více času rozvoji své kariéry, co znamená zvýšení příjmů peněz. Toto přetahování může způsobit krátkodobý chaos ve vašem společenském životě, ale když se zaměříte na rovnováhu, můžete to zvládnout.

Štír

V tomto měsíci můžete být v pokušení rozšířit úsilí o vydělávání peněz, které zahrnuje psaní, internet, telefonáty a tvorbu obsahu. Část z vás však může tíhnout k dalšímu vzdělávání, abyste si za své služby mohli účtovat více. Protože vaše každodenní práce spadá doprostřed, nedovolte, aby právě ona utrpěla. Pečlivá pozornost věnovaná detailům vám umožní dosáhnout všeho, co chcete, a ještě více.

Střelec

Pokud budete opatrní, máte tento měsíc příležitost výrazně zvýšit své schopnosti vydělávat peníze. Máte spoustu příležitostí, jak si přivydělat, ale také se zaměřujete na dluhy.

Tento boj se nemusí stát ošklivým. Než abyste ztratili trpělivost a v návalu vzteku rozstříhali všechny kreditní karty, raději se snažte vyvážit to, co přichází, s tím, co odchází.

Kozoroh

Vaše ctižádostivost je na nejvyšší úrovni a ne vždy se najde někdo, na koho byste mohli delegovat své povinnosti. Zatím. Vaše finance se však zlepší, pokud se budete držet při zemi a dělat svou práci. Planety ve vašem sektoru vztahů vám včas přinesou potřebnou pomoc. Trpělivost není volitelná, je nutná.

Vodnář

Planety ovlivňující vaši každodenní práci vás žádají, abyste přemýšleli o tom, jak změnit svou stávající situaci k lepšímu nebo se začali poohlížet po něčem lepším.

Opoziční aspekty podporují odchod, ale pouze tehdy, když je na to vhodná doba a peníze. Pokud by vaše dovednosti potřebovaly trochu vylepšit, požádejte někoho na vyšším místě v potravním řetězci, aby vás naučil něco nového.

Ryby

Díky podpoře aspektů, které řídí rodinu a romantiku, jste připraveni na velký průlom. Vaše výdaje se pomalu, ale vytrvale snižují, a nyní je čas na trochu kontrolované zábavy.

Vaši přátelé a sociální sítě se možná budou chtít zapojit do akce, ale ujistěte se, že je jasné, že si musí zaplatit sami. Odvrácení potenciálního konfliktu tímto způsobem zachrání váš vztah.

Zdroj článku: