Horoskop pro sportovce na celý měsíc květen 2022

Horoskop pro sportovce na celý měsíc květen 2022
Délka a kvalita našeho života závisí na našem duševním a fyzickém zdraví, je o to důležitější vědět vše, co můžete vědět o předpokladech sportovních výkonů a zdravotních možnostech na následující měsíc. Díky tomu můžete s předstihem zvládnout své dobré i méně dobré období a pracovat na sobě s potřebnou intenzitou. 

Beran

V měsíci květnu se budete těšit výborné kondici a zdraví vám bude přát. Milujete adrenalinové sporty a extrémní aktivity jsou vaším denním chlebem, bez kterých si neumíte život vůbec představit. Sporty, které byste měli vyzkoušet, jsou především potápění, horolezectví či paragliding.

Býk

Jako Býci vesměs nejste příliš velcí sportovci a místo pocení se ve fitness si raději dopřejete sklenku dobrého vína ve vinárně. Se slunečným počasím vás v květnu ale nadchnou sporty jako zejména cyklistika, plavání, in-line brusle či nordic walking. Velmi dobře totiž víte, že bez pobytu na čerstvém vzduchu nelze existovat.

Blíženci

Nejste příliš vášnivými sportovci a nebude tomu jinak ani v měsíci květnu. Jelikož ovšem nesnášíte stereotyp a rádi ve věcech vynikáte, čas od času si zajdete jen tak zaběhat či si pořídíte permanentku do fitness centra.

Rak

Nejraději cvičíte doma u televize či počítače, ale květen je pro vás ideální k vyzkoušení například jógy, plavání či aerobik. Jakožto rodinné tipy rádi vyrazíte na pohodový výlet do přírody, ať už půjde o turistiku nebo o cyklovýlet.

Lev

Jste velmi zdatným sportovcem a příští měsíc nejeden úspěšný sportovní výkon. Vynikají především v cyklistice, fotbale či jízdě na koni. Mimo jiné dbáte také na svou postavu, a proto vás často vídáme v posilovnách, které pravidelně navštěvujete.

Panna

Jako panny všeobecně sportu příliš neholdujete a když už se do nějakého sportu pustíte, tak se jedná o velmi nenáročnou činnost. Do cvičení jako takového se budete i v květnu často velmi nutit a nebude vás bavit. Typické sporty, které byste měli jako panna vyzkoušet jsou tanec, pěší turistiku či plavání. 

Váhy

V květnu budete ve velmi dobré kondici a sporty, které vám budou vyhovovat jsou jogging, cyklistika či jízda na in-line bruslích. Naopak nedáváte přednost adrenalinovým či jinak nebezpečným sportovním aktivitám. 

Štír

Jste velmi aktivní znamení a sport naprosto milujete. Nebude tomu jinak ani v měsíci květnu a budete také ve výborné sportovní kondici. Mezi vaše nejoblíbenější sportovní činnosti patří například vodní pólo, plavání, jízda na vodních lyžích či skútru.

 

Střelec

Díky boxu, karate, judu či jiným bojovým sportům si úspěšně ventilujete svou přebytečnou energii, díky čemuž se cítíte lépe. Svou výbornou kondici v květnu využijte k tréninkům, díky kterým se budete ve svých oblíbených sportech zlepšovat.

Kozoroh

Jako Kozoroh se často věnujete sportům tak nějak napůl. Máte rádi kolektivní sporty, jako například volejbal, tenis či cyklistiku, které si rádi zahrajete s přáteli. Nebojte se překonat vaše pohodlí a vyražte si zahrát kolektivní sport s přáteli.

Vodnář

Ideální sport pro Vodnáře je na nějaké trati. Jednat se přitom může o trať cyklistickou či trať pro pěší turistiku. V měsíci květen se budete těšit výborné kondici, tak se nebojte vyrazit na delší túru nebo cyklovýlet.

Ryby

V květnu byste měli věnovat váš volný čas spíš odpočinku a co se týká sportu, tak si raději zacvičte jógu, pilates nebo si zatančete. Jako ryby velmi dbate na svém vzhledu, a tudíž si rádi udržujete svou štíhlou postavu. Máte poměrně blízko ke všem vodním sportům i k nenáročnému pohybu venku.