Partnerský horoskop na květen: Berani hodí staré lásky za hlavu, Býci by si měli dát pozor na hádky

Partnerský horoskop na květen: Berani hodí staré lásky za hlavu, Býci by si měli dát pozor na hádky
Máj, lásky čas, je jako stvořený pro romantiku a lásku. O tu stávající je třeba pečovat a té nové jít naproti. Květen bude obecně patřit k těm lepším měsícům, ale přesto na některé z vás čekají zkoušky, které je třeba zvládnout se vztyčenou hlavou. Komu hvězdy tentokrát dopřejí zamilovanost a kdo si bude muset počkat?  

Beran (21. 3.  20. 4.) 

Vaše chuť do života může být spoutána minulostí. Staré lásky hoďte konečně za hlavu, ať už partnera momentálně máte, nebo ne. Ujasnit vám vaše vlastní tužby pomůže trocha relaxu mezi jinými lidmi. Vyrazte si s přáteli a odpoutejte se na chvilku od vztahových potíží, které vás trápí. Řešení se najde a na vás bude jen za svým rozhodnutím stát a vykonat ho. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Zadaní Býci by si měli dát pozor na domácí hádky. Ty zbytečně přivanou pachuť dávných neshod, které už jsou přece dávno za vámi. Věnujte se řešení nynějších problémů, najděte kompromis s partnerem a ideálně si vyjeďte na společnou dovolenou. Je třeba vztah hýčkat. Pokud jste single, nebojte se nových impulzů a klidně se vyjádřete jako první. Alespoň hned budete vědět, na čem jste.  

Blíženci (22. 5. 21. 6.) 

Ačkoli vám to asi někdy ani nepřijde, býváte trochu sebestřední. Když máte nápad, musí být po vašem, ať se děje, co se děje. Partner však nemá vždy pochopení a čas, přesto si uvědomte, kolik toho pro vás dělá. Někdy se ale taky potřebuje věnovat sobě a svému životu. Dejte své drahé polovičce také prostor a jistě najdete cestu, jak vyhovět oběma stranám.  

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Tak jak jste vy vždy oporou svému protějšku, tak se vám to teď může vrátit. Máte možnost se zaměřit na své plány, jelikož doma budete mít plnou důvěru. Můžete mnohé změnit a partner bude při vás stát a pomáhat vám. Možná se vrhnete i do nějaké společné akci na poli pracovním. Pokud se do vztahu z vaší strany míchá i někdo třetí, vyřešte to. Zbytečně si zavaříte, i když půjde jen o sex. 

Lev (23. 7.  22. 8.) 

Jste ambiciózní a úspěšní, ale nezapomínejte, že nejste sami. Váš partner vás mnohdy podržel, když se úplně nedařilo a je na čase mu to vrátit. I vaši přátelé by si mohli dovolit vám říct, že na svou lásku trochu kašlete, což není dobré. Jestli jste sami, počkejte si. Nemusíte někoho najít hned, je třeba si pořádně rozmyslet, s kým vám bude dobře.  

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Odvážné kroky je třeba někdy udělat rychle, což vám dělá potíže. Podrobná analýza všeho kolem vás někdy jen zbytečně prodlužuje čas změny. Zavzpomínejte nad tím, jaká poučení vás potkala v minulých vztazích. Pokud se problémy ve vztahu stále vracejí, nemá cenu něco spravovat, některé věci nezmění ani vaše dokonalé plánování. 

Váhy (23. 9. 23. 10.) 

Estetické Váhy by v květnu měly na dokonalost zapomenout. Sice chcete působit nepřekonatelně, ale partner vás zná moc dobře a prokoukne každou faleš. Mnohem větší radost mu uděláte, když ukážete své slabiny a požádáte také o pomoc. Mluvte otevřeně a uvidíte, že váš vztah dostane nový vítr do plachet. Nezadaní mohou poznat někoho nového, jehož krása nebude na první pohled úplně patrná. Přesto s ním můžete být šťastní. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Květnová romantika zasáhne zadané i nezadané. Ti druzí nemusí nic lámat přes koleno a užít si hezké chvíle sami nebo s nejbližšími přáteli. Ve vztahu více přemýšlejte, abyste se vyhnuli sporům, které z velké části zhorší vaše chování, které bude až přehnané. Změn se nebojte, jen se připravte, že zvyknout si chvilku potrvá.  

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Nemáte dojem, že jste poslední dobou své blízké trochu zanedbávali? Bohužel ano, proto je teď ten správný čas na nápravu. Doma vám sice zatím vše prochází, ale trpělivost může občas dojít každému. Váš partner k tomu již nemá daleko, a tak není na místě si zahrávat. Pečujte o váš vztah a dokažte, že o svou rodinu stojíte. Změnám jděte naproti, vaše činy mohou vše napravit. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Květen bude ve znamení důvěry a nedůvěry. Konečně poznáte, kdo si zaslouží vaši náklonnost a kdo ne. Promítnout se to může i do vztahu, který aktuálně prožíváte. Pokud vás někdo popouzí proti současnému partnerovi, ověřte si všechny informace. Špatná rozhodnutí se někdy těžko berou zpět. Květen je také ideální pro založení rodiny, pokud o tom uvažujete, tak do toho jděte. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

V lásce se bude dařit, zvlášť pokud budete brát život pozitivně. A to Vodnáři umí dokonale. Hledejte dobré na všem kolem a uvidíte, že starosti se dají překonat snáze. Zamilovaní se klidně mohou odhodlat k žádosti o ruku, skvělou příležitostí je alespoň krátká dovolená s partnerem. Nezadaní, nezoufejte! Pokud vám nějaké to rande nevyjde, nevadí. Vaše chvíle ještě přijdou. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Citlivé Ryby by jistě chtěli v květnu prožít romantiku jak z pohádky, ale partner vás tak trochu škádlí. Nenechte se vyvést z míry a vše berte s nadhledem. Smích léčí a pomáhá psychické pohodě, uvolníte tak atmosféru, která by jindy byla jak před bouří. Vážnější konflikty vás čekají jen v případě, že ve vztahu nejste tak úplně poctiví. Nevěra se může nyní snadno provalit, a tak radši ruce pryč.