Znamení zvěrokruhu, pro která si květen připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si květen připravil potíže a těžké životní zkoušky
Květen se nezadržitelně blíží a s ním i spousta radostí i strastí. Některá znamení by měla být v květnu obzvlášť opatrná. Která to jsou?

Blíženci

V květnu byste mohli pocítit velký tlak.

Bude to v pořádku. Neříkám, že to bude špatný měsíc, ale mohl by pro vás být poněkud náročný. Severní uzel, což je střelka vašeho univerzálního kompasu, se teď přesune do vašeho znamení, což pro vás bude výzvou k tomu, abyste se ve více ohledech vyrovnali. Někteří z vás by se mohli právě stěhovat, jiní zase uzavírat mimořádně oficiální vztahy s partnerem. Ať už je to jakkoli, v tomto měsíci budete mít příležitost duševně, fyzicky i duchovně růst a rozvíjet se. Jste na to připraveni?

Váhy

Provádíte spoustu sebereflexe.

Milují vás, nebo nemilují? Pravdou je, že milovat potřebujete jen vy, ale mám pocit, že to už víte. Kromě toho, vzhledem k tomu, že se vaše bujná planetární vládkyně Venuše v květnu nachází v retrográdní pozici, budete mít příležitost zamyslet se a přehodnotit své vztahy a hodnotový systém.

Co je třeba přepracovat ve vašem profesním životě? Zlepšuje se vám situace na domácí frontě? Urovnejte si své priority a budete spokojenými táborníky.

Vodnář

Jste na zcela nové úrovni.

Je čas dospět. Nesnažím se působit sarkasticky nebo povýšeně; jen vám dávám nahlédnout do května. Loňský měsíc byl časem odpoutávání se a očišťování od toxických energií, které vás drží zpátky od vaší pravdy. Nyní je však čas, abyste se zaměřili na individualitu a smysl pro sebe.

Kdo jste a jaký chcete mít odkaz? Cíl vaší duše je již vepsán ve hvězdách, a jakmile Saturn v květnu vstoupí do vašeho znamení, kde zůstane až do roku 2023, okamžitě vás čeká takříkajíc kontrola reality. Dobrou zprávou je, že Saturn je vaším tradičním vládcem, takže při svém putování vaším znamením dobře funguje. Dělejte, co musíte, a máte to mít.

Lev

Přijímáte bolest, která je nutná k získání toho, po čem toužíte.

Pokud máte tento měsíc pocit, že se kolem vás uzavírají zdi, nebuďte na sebe příliš přísní. Blížíte se na pokraj změny a cítíte tlak, abyste udělali správný krok. Pod tlakem se však může stát spousta krásných věcí, a pokud je kámen ochoten vydržet intenzivní žár, stane se z něj nakonec diamant. Vězte, že cokoli na vás čeká na druhé straně, bude symbolem všech obětí, které jste přinesli. Úspěch vyžaduje čas, a čím více jste ochotni projít, tím více se vám otevírá cesta k úspěchu.

Váhy

Léčíte si rány, které stále pronásledují vaše vztahy.

V květnu se vaše vztahy rozšiřují nad rámec toho, co byly dříve. Upevňujete partnerství, do kterých jste zapojeni, a učíte se spolupracovat s ostatními na hlubší úrovni. Dávejte si však i nadále pozor na to, kolik energie jste schopni vydat, protože jak bude květen nabírat na obrátkách, můžete mít pocit, že toho máte na talíři až příliš. Prosazujte své právo něco odmítnout, pokud je to v rozporu s něčím, co je neoddiskutovatelné. Nezapomeňte, vy jste ten, kdo rozhoduje o svých prioritách.

Zdroj článku: