Signály, že se muži ve znamení Ryb líbíte

Signály, že se muži ve znamení Ryb líbíte
Nikdo není stejný, každý na různé podněty reaguje jinak. Stejné to je i v případě, že se nám někdo líbí. Žádná žena se nechová stejně jako jiná, to samé platí i v případě mužů. Pokud se vám líbí muž ve znamení Ryb, zde zjistíte, zda to samé cítí i on k vám.

Je pro vás vždy k dispozici

Obecně Ryby dodržují čas příchodu pouze za předpokladu, že se jim samotným chce. Pokud se jim někam nechce, nedostaví se tam. V případě, že se s někým nechce sejít, mohou říci, že přijdou, ale čekáte marně. U mužů to platí dvojnásobně. Pokud se však muži ve znamení Ryb líbíte, vězte, že si na vás čas vždy udělá.

Tito muži jsou velmi citliví na emoce své i svých přátel, takže si nedokáže představit, že by on někde čekal na vás a vy byste se nedostavili a ani se neomluvili. A jelikož se mu líbíte, nemůže si dovolit vás zklamat, protože vás nechce zranit. A pokud tento muž neposlouchá pouze vaše problémy, ale svěří se vám se svými vlastními, znamená to, že vám silně důvěřuje, tudíž co se týče jeho náklonnosti, máte vyhráno. 

Přijímá Vaše nedostatky

Nikdo není dokonalý a tento muž to ví až příliš dobře. Pokud muž narozený ve znamení Ryb vás skutečně miluje, přijme vaše nedostatky, a to všechny. Sice vždy ve své mysli snil o někom dokonalým, někom bez nejmenší chybičky, ovšem realita ho naučila, že takto tento svět rozhodně nefunguje.

Pokud tento muž přijímá bez problémů a v naprostém klidu všechny nedostatky vaší osobnosti včetně různých výbuchů vzteku, máte stoprocentní jistotu, že Vás opravdu miluje. Sice ho bolí, jak se k němu v danou chvíli chováte, ale vězte, že vám to nedá najevo a bude se vás snažit uklidnit, ovšem do budoucího hlediska se s nedostatky vaší osobnosti naučí brzy žít, pokud vás miluje natolik, že s vámi vidí svou budoucnost.

Vždy je pro Vás k dispozici, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Vždy si najde důvody, aby Vás mohl vidět

Pokud se s mužem narozeným ve znamení Ryb chcete vidět a trávit s ním čas, ale zrovna se to nehodí, protože má životně důležitou pracovní schůzku, nezmiňujte se mu o tom. Pokud se mu opravdu líbíte a jen se mu slůvkem zmíníte o svém přání být s ním, za chvíli vám zavolá, že dostal telefonát, že schůzka byla přeplánována na jindy. To pochopitelně není pravda, schůzka nebyla přeplánována nikým jiným než jím osobně. Takový muž udělá všechno pro to, aby vás mohl vidět a trávit s vámi čas.

Pokud by vás považoval pouze za někoho, s kým se občas stýká a neměl by vůči vám láskyplné myšlenky, rozhodně by si natolik důležitou pracovní schůzku neodložil. To pochopitelně neplatí pouze o pracovních schůzkách, ale také rád zavrhne schůzky se svými kamarády či dokonce rodiči jen proto, aby on byl ten, který s vámi bude trávit čas.

Zdroj článku: