Andělský horoskop na měsíc květen. Berani dostanou odměnu a Lvi zpomalí

Andělský horoskop na měsíc květen. Berani dostanou odměnu a Lvi zpomalí
Andělé jsou všude kolem nás. Někteří jedinci s nimi dokáží komunikovat, jiní nikoliv. Každopádně jejich hlavní účel je, aby nás ochraňovali od zlého a ukazovali správnou cestu životem. Zjistěte, co andělé doporučují přímo vám v květnovém horoskopu. Určitě se máte na co těšit! 

 Beran

Od začátku tohoto roku vynakládáte velké úsilí do vašeho snu, ale pořád tvrdá práce nepřináší ovoce? V květnu konečně čekejte velkou odměnu! Pozor, nemusí se jednat pouze o materiální věci, jako jsou peníze nebo dárky. Možná máte od nového roku předsevzetí, že si chcete najít partnera/partnerku nebo koupit domácího mazlíčka. Každopádně se připravte na hodně radosti z tohoto uskutečněného snu. 

Býk

Květen vám přinese spoustu zábavy s přáteli. Nejspíš totiž máte hodně práce. Nedovolte ale, aby tento fakt způsobil, že si nenajdete čas na své kamarády. Relax je potřeba a prohloubíte tak vazby s lidmi, což se může kdykoliv v budoucnu hodit. 

Blíženci

Očekávejte oporu v andělech v měsíci květnu. Půjde o neobtížnější měsíc tohoto roku. Ovšem nezoufejte, všechno zvládnete. Důležité je věřit a dívat se vždy dopředu. Také se nebojte říct si o pomoc. Každopádně vás tato zkouška velmi posilní. 

Rak

V květnu vás může ovládnout velký strach, ať už z nemoci nebo kvůli starosti o blízkého. Nenechte se tímto strachem unést a jednejte racionálně. Zkuste přijít na jiné myšlenky procházkou v přírodě nebo oblíbeným sportem. Andělé stojí při vás. 

Lvi

Kam se neustále ženete? Ve vašem životě něco není v rovnováze. Květen vám umožní zpomalit tempo, ať už v práci nebo v osobním životě. Odpočinete si a nahlédnete tak na svůj život jako z helikoptéry. Přivítejte proto nudu v tomto měsíci, může přinést nečekaná poznání o vás a vašich blízkých. 

Panny

Andělé vám v květnu dodají stabilitu do života. Nejspíš se toho od nového roku událo hodně a rádi byste najeli zpět do svojí rutiny. To se vám povede a vytvoříte si ji ještě lepší než v minulosti. 

Váhy

Zkuste se v květnu zaměřit na věci, které vám nedělají dobře. Potřebujete totiž zlepšit životní styl a asi nevíte, kde začít. Andělé vám dávají znamení každý den, zkuste je vnímat. Stačí si třeba ráno neosladit kafe tzv. bílým jeden (cukr) nebo si jít před spaním zaběhat. 

Štíři

Pamatujte na to, odkud pocházíte a kdo jsou vaši předci. V květnu totiž přijde osoba nebo situace, která vás zaslepí a zmanipuluje. Když si budete vážit sami sebe, dokážete z toho vytěžit co nejvíce.

Střelci

Pokud jste ve vztahu, tak čekejte dořešení problému, který vás a partnerku/partnera tížil už delší dobu. Jestli jste ale svobodní, andělé vám rádi pomohou poznat nové protějšky. Běžte na místa, kde jste nikdy předtím nebyli. Přijměte pozvání na událost, i když se na to úplně necítíte. Nemáte přece co ztratit.

Kozoroh

Květen bude ve znamení práce. Dostanete odměnu ve formě povýšení nebo zvýšení platu. To přinese radost. Nenechte si ji ale zkazit závistí od kolegů. Ukáží se alespoň pravé tváře a vy pochopíte, komu můžete věřit, a kdo to s vámi myslí dobře. Držte se lidí, kteří oslavují vaše úspěchy a stojí vždy za vámi. 

Vodnář

V tomto měsíci vstoupíte do nové fáze, co se týče práce i vztahu. Konečně se uzavře spousta nedořešených úkolů a otázek. S čistou hlavou tak můžete začít nové projekty nebo poznat nové klienty. V partnerství objevíte něco nového o partnerovi, co vás mile překvapí. Jestli jste svobodní, očekávejte velkou náklonnost od protějšků. 

Ryby 

Květen vám přinese cestování. Andělé si přejí, abyste poznali nové místo, kde si vytvoříte nové vzpomínky. Pokud zrovna nemůžete nikam do zahraničí, protože jste třeba na mateřské dovolené, pusťte si alespoň cestovní dokument, který vám také přinese inspiraci. 

Zdroj článku:
  • autorský text