4 znamení zvěrokruhu, která si půjčují peníze, ale nikdy je nevrací

4 znamení zvěrokruhu, která si půjčují peníze, ale nikdy je nevrací
Všichni někoho takového známe. Náš známý si od nás půjčí peníze, a když dojde na jejich vrácení, buď o dotyčném dlouho neslyšíme nebo si neustále nechává doma peněženku. Podívejte se, zda podle astrologie nepatříte k lidem, kteří nevrací půjčené peníze.

Lev (23. července – 22. srpna)

Milujete výhody, které dostáváte od svých kamarádů, a to se jeví jako závažný problém, pokud si od nich půjčíte peníze. Často si od svých přátel a známých půjčujete peníze a slíbíte jim, že jim je co nejdříve vrátíte, ale už dopředu víte, že je to lež.

Většina přátel, která vám vyhověla a peníze vám půjčila, ze svých peněz již nikdy neviděla ani halíř. Z tohoto důvodu vám vaši přátelé obvykle nevyhoví, pokud si zažádáte o půjčení peněz, a s největší pravděpodobností budou před vámi předstírat, že si peněženku ven netahají nebo mají málo peněz i na své vlastní náklady.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste velký odvážlivec, co se týče peněz. Žijete si svým bezstarostným životem již od svého narození, a tak se i přes příplatky za vaše přesčasy, které se neustále objevují na vaší výplatní pásce, často stane, že s penězi nevyjdete. Tak o půjčení peněz požádáte svého známého.

Jenže peníze, které vám půjčil, již nikdy neuvidí. Ono se těžko splácí, když se s následující výplatou nevyjde. Nemůžete svým věřitelům vracet žádné peníze, protože jimi plýtváte doslova bez rozmyslu. Rádi riskujete s penězi a většinou je vrážíte nejen do své rodiny, ale také do předmětů, které vůbec nepotřebujete.

Všichni někoho takového známe, Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte svůj vlastní svobodný život, který si chcete za každou cenu užít, dokud to jde, a tak nemůže být divu, že vám vaše vlastní peníze nestačí. A ony vám nestačí ani ty peníze, které si půjčíte od důvěřivých lidí, kteří žijí v naivní představě, že jim je příští měsíc vrátíte.

Nechcete zklamat své známé, nechcete nikomu udělat nic špatného, ale ať se snažíte, jak chcete, i přes vaši spořivou povahu vám nikdy nezbydou peníze na vrácení. Nebo bychom mohli říci, že právě kvůli vaší spořivé povaze. Občas zapomenete, že máte u někoho dluh, a tak může dotyčný na vrácení čekat, jak dlouho chce.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste přirozeně sobečtí a upřednostňujete sebe před ostatními lidmi. Pokud jste potřebovali půjčit peníze a dotyčný vám je půjčil s tím, že je potřebuje za určitý čas vrátit, aby mohl zaplatit poplatky nebo měl na jídlo, již od doby půjčení si měl najít někoho, kdo ho finančně podpoří, protože vy to rozhodně nebudete.

Neradi vracíte peníze, jakmile se již jednou ocitnou ve vašem vlastnictví, a problémy ostatních vzniklé vaší půjčkou vás rozhodně nezajímají.

Zdroj článku: