Horoskop na květen 2022 pro rozvedené. Ohnivá znamení čeká láska

Horoskop na květen 2022 pro rozvedené. Ohnivá znamení čeká láska
Květen přinese spoustu lásky pro ohnivá znamení, těšit se tedy mohou Berani, Lvi a Střelci. Přece jen tento měsíc začíná prvním májem, kdy by neměl být nikdo sám. Co tedy čeká ty ostatní? Přečtěte si tento článek, pokud jste rozvedení a zajímá vás, na co všechno se můžete těšit v měsíci květnu. 

Beran

Po rozvodu jste nejspíš na nějakou dobu zanevřeli na nové navazování kontaktů. To je pochopitelné. Květen ovšem přinese nové lidi do života, kde hned s několika protějšky proběhne jiskra. Nesnažte se vybrat si partnera/partnerku hned, klidně poznávejte více lidí a čas ukáže.

Býk

Květen vám ukáže, jak máte relaxovat. Nejspíš totiž pracujete tolik, abyste nemysleli na vaši samotu. Odpočinete si, což vám pomůže reflektovat váš dosavadní osobní život a rozhodnout se, jakým směrem se vydat dál. 

Střelec

Po dlouhé době se přestanete tolik zaobírat minulostí. Přece jen od rozvodu uběhla nějaká chvíle. Myslete spíše na budoucnost. Čeká vás hodně lásky. Mějte ale na paměti, že láska má mnoho podob a můžete ji najít i v oblíbené činnost, zvířeti, dítěti nebo třeba sourozenci. Na partnerství máte ještě nějakou dobu čas. 

Rak

Květen vám přinese mnoho lásky. Pokud už s někým randíte, očekávejte, že vám druhá polovička sdělí své city. Jestli jste stále single, očekávejte velkou náklonnost a souznění. Tato osoba vám změní život, i když spolu nebudete dlouho. 

Blíženec

V květnu se vám podaří obklopit pozitivními lidmi. Doteď vás totiž možná mnozí frustrovali otázkami o vašem rozvodu. Pamatujte, že ne na všechno musíte reagovat. Důležité je, abyste si odpustili a vyřešili všechny problémy z minulosti. Tak se potom posunete dál a komentáře ostatních vám začnou být jedno.

Štír

Dejte šanci lidem, kteří o vás jeví zájem. Nemusíte hned randit, pokud se na to po rozvodu stále necítíte. Tato setkání ale přinesou jistou dávku sebevědomí, které vám chybí. Poznání těchto nových osob vám také rozšíří obzory a uvědomíte si, kolik nových věcí chcete poznávat. 

Lev

V květnu přijde hned několik možností na nový vztah. Rozhodněte se srdcem a ne rozumem. Dejte přednost někomu, koho vídáte už delší dobu, a nenechte se rozhodit. Vy totiž ve vztahu potřebujete klid, který vám daná osoba může přinést. Vyhněte se lidem, kteří ve vás rychle vzbouří oheň, může to být pro vás nebezpečné. 

Ryby

Stále si myslíte, že nejste připraveni na nový vztah po rozvodu? Květen vás vyvede z omylu. Stane se nepříjemná událost, která vám ale otevře oči v tom, že není na co čekat. Nikdy totiž nebudeme úplně dokonalí, jak vy si myslíte. Ukažte i své slabé stránky, když se budete s někým novým seznamovat. Vaše zranitelnost otevře dveře novému vztahu.

Panna

Květen pro vás bude velmi zábavný. Potkáte spoustu přátel na zajímavých událostech. Po rozvodu máte stále ještě čas být sám/sama a pořádně vstřebat vše, co se stalo. Klidně o tom všem mluvte, lidé si vás rádi vyslechnou a můžete tak i nevědomě někomu pomoci. 

Váhy

Dávejte si pozor, komu věříte. Po rozvodu se vám někdo snažil pomoct, ale vy už to nepotřebujete. Květen totiž přinese uklidnění a nové koníčky. Odpoutáte se tak od starých zaběhnutých činností, které vám už spíše ubližovaly. Změna je potřeba. 

Vodnář

V květnu potkáte někoho, kdo vám připomene vaše bývalé manželství. Nezabývejte se tím příliš dlouho a raději se zkuste seznámit s někým novým. Zkuste třeba seznamku.

Kozoroh

Květen nepřinese žádný zásadní zlom ve vztazích. Zaměřte se na svoji práci, v té máte šanci zazářit. Když si vybudujete silnou finanční nezávislost, budete si posléze hledat partnera/partnerku na základě emočního naplnění, ne kvůli materiálním věcem. Až tak poznáte opravdové štěstí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text