Co čeká bohaté lidi v květnu 2022 podle horoskopu?

Co čeká bohaté lidi v květnu 2022 podle horoskopu?
Obecně postavení planet a energie v květnu naznačují, že se všechna znamení budou mít dobře, pokud jde o finance. Pozornost bude směřovat na čas, efektivitu a soustředění. Záleží tedy pouze jenom na nás a našem přístupu. Nezapomeňte tedy využít každou příležitost na maximum. Přečtěte si konkrétněji, co přinese měsíc květen podle vašeho znamení. 

Beran

Peníze k vám v květnu proudí velmi jednoduše, a to z několika zdrojů. Máte tak prostor zaměřit se na další aspekty svého života, na které doteď nebylo příliš času. Zkuste se ozvat kamarádce/kamarádovi, se kterou/kterým jste se dlouho neviděli, nebo jen tak zajít do sauny. 

Býk 

Těšíte se na váš narozeninový měsíc? Měli byste! V tomto období se cítíte plní energie a životního elánu, proto zapomeňte na nudu a každou volnou chvíli využijte na maximum. Vašim investicím se bude dařit a měli byste popřemýšlet o nových. Pokud stále žádné nemáte, tento měsíc je nejlepší období, kdy začít. Přinejmenším se o toto téma začněte alespoň zajímat. 

Střelec

V květnu přijde nečekaný příval strachu. Nenechte se touto negativní energií unést, ale ani ji neignorujte. Existuje důvod, proč se objevila. Možná je v okolí někdo, kdo se vás snaží využívat jen kvůli vašim penězům. Pokud máte podezření, zkuste příště ve společnosti těchto lidí mlčet a více naslouchat. Povahy se projeví rychleji než byste čekali. 

Rak

Vaše největší bohatství nejsou materiální věci. To víte, ale v květnu přijde nečekaná, ovšem příjemná událost, která vám tento fakt připomene. O to více si začnete vážit sebe a toho, co všechno jste vybudovali a dokázali vydělat. Měli byste na sebe být pyšní. 

Blíženec

V měsíci květnu dostanete nový životní impuls, který vás naučí, abyste na svých penězích tolik nelpěli. Přehnaná kontrola totiž nevytváří dobrou energii. Díky novému sportu, kamarádovi, filmu nebo rozhovoru s neznámou osobou zjistíte, že vám nic nehrozí a všechno je tak, jak má. 

Štír

Od nového roku pracujete velmi tvrdě na tom, abyste dosáhli svého vytyčeného cíle. V květnu sklidíte zasloužené ovoce, tedy odměnu. Konečně se budou ukazovat výsledky, a to jak na bankovním účtu, tak v ocenění od zaměstnanců či pracovních partnerů. 

Lev

Květen pro vás bude ve znamení lepší organizace a plánování, což už nějakou dobu odkládáte. Sedněte si a popřemýšlejte, kde můžete pracovat efektivněji, co děláte zbytečně a čemu byste měli věnovat více času. Pokud ničemu takovému nefandíte, tak zvažte asistentku/asistenta. 

Ryby

Kolik peněz vám zajistí finanční jistotu a svobodu? Každý člověk v tomto ohledu má jiné představy, proto popřemýšlejte nad svým postojem. Květen bude ideální měsíc na toto zamyšlení.

Panna

V květnu budete přemýšlet o nějaké pracovní změně. Pokud vás volá nový projekt, investor nebo klient, určitě to zkuste. Vyvíjí se pouze ten, kdo má odvahu se měnit a zkoušet nové věci. Nezapomeňte si ale nechat nějaké jistoty.

Váhy

Nastavte si přesný cíl na květen. Ve vašem životě se toho najednou děje nějak moc, proto si potřebujete určit priority. Čemu opravdu chcete věnovat pozornost? Ať už krátkodobě nebo dlouhodobě? V tomto měsíci se budete cítit psychicky silnější a naučíte se říkat ne, i když půjde o skvělou nabídku. Přece jen nemáte nafukovací kapacitu a den má 24 hodin.

Vodnář

Květen bude ve znamení darů. V minulosti vám spousta lidí pomohla, abyste dosáhli svého cíle. Zkuste tedy nyní popřemýšlet, jak můžete pomoci vy. Nemusí se jednat rovnou o založení nadačního fondu. Zkuste třeba jen tak koupit dárek někomu z rodiny nebo přispět na charitativní účely. Do budoucna se tímto směrem stejně vydáte. Protože není bohatý ten, kdo má hodně, ale ten, kdo má málo a stále je ochotný dávat. 

Kozoroh

Květen bude ve znamení dobrých zpráv. Kolegové, spolupracovníci nebo zaměstnanci vás mile překvapí, a to hned několikrát. Přijměte pozitivní zpětnou vazbu, tentokrát si zasloužíte přijímat vy, nemusíte na oplátku dávat nic. Ten, kdo dává, musí také občas přijímat, pamatujte na to.

Zdroj článku:
  • Autorský text