Znamení zvěrokruhu, která budou mít nejspíše šťastné manželství

Znamení zvěrokruhu, která budou mít nejspíše šťastné manželství
Někdo je v manželství šťastný, jiný ne. Neúspěch výběru toho pravého má různé důvody. Někdo uzavře sňatek s osobou, s níž si později nerozumí, někdo vstoupí do manželství kvůli penězům a někdo proto, že daná osoba je ideální partner podle rodičů jejich dítěte.

 Tato znamení naštěstí inklinují k manželství z lásky a dle vlastního výběru. Patříte mezi ně?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte vysokou šanci, že se zamilujete do svého nejlepšího přítele nebo někoho z vašeho bezprostředního okolí, poněvadž si všech vašich dobrých vztahů vážíte a máte tendenci si vztahy s vašimi nejbližšími hýčkat. Pokud se již do někoho zamilujete, bezprostředně mu věříte. A pokud to vaše druhá polovička cítí stejně, uděláte vše pro to, aby váš vztah vydržel. Z tohoto důvodu máte slušnou šanci na šťastné a poklidné manželství. Vaše spřízněná duše vaši touhu po jejím štěstí jistě ocení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte nadměrně silnou sílu vůle a pokud se ocitnete v manželství, děláte druhou osobu šťastnou, pokud víte, že vás má také ráda a že si váš vlídný přístup zaslouží. Nevadí vám, pokud vaše druhá polovička nevydělává příliš mnoho peněz. Důležité je, aby měla tu snahu nějaké peníze vydělat. Jste pracovití a tvrdohlaví. Pokud se rozhodnete pro jednu osobu, nerozmyslíte se a budete ji milovat až do konce života.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je vám předurčeno mít šťastné manželství, jelikož než si někoho vezmete, ujistíte se, že daná osoba zná všechny vaše nejtemnější stránky. Záchvaty vzteku, lenost a nerozhodnost jsou vaše vlastnosti, které akceptuje ne každý, což si dobře uvědomujete. Z tohoto důvodu si pečlivě vybíráte spřízněnou duši. Ta vás musí umět umravnit při již zmiňovaných záchvatech vzteku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste optimistická a svobodná duše. Pokud se vám rodiče budou snažit plést do života a dirigovat vám, co máte dělat, neuspějí a mohou si být jisti, že vás dlouhou dobu neuvidí. Vybíráte si lidi podobné vaší bláznivé a dobrodružné povaze. Pokud někoho takového najdete a zamilujete se do něho, s největší pravděpodobností dojde ke sňatku a šťastnému manželství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ke štěstí a pohodě ve svém nitru potřebujete, abyste docílili šťastné a spokojené rodiny. A proto není divu, že patříte mezi lidi odsouzené ke šťastnému manželství. A pokud se vám něco v manželství přestane líbit, neopustíte danou osobu, spíše se snažíte daný problém vyřešit. Vaše manželství tím posilujete a ono se stane silnějším. Poté již nic nebrání tomu, aby vaše manželství bylo dokonalé.

 

Zdroj: