Horoskop na první březnový víkend: Býky čeká důležitý projekt a Ryby přeléčí staré rány

Horoskop na první březnový víkend: Býky čeká důležitý projekt a Ryby přeléčí staré rány
Čeká nás poklidný víkend, během kterého si můžeme srovnat myšlenky a přijít na nové nápady. Kdo bude sedět doma a kdo se naopak vypraví mezi lidi. Přečtěte si horoskop na tento víkend.

Beran

Udělejte si čas a prozkoumejte nejzajímavější místo ve světě: svou vlastní představivost. Pokud se naladíte na své podvědomí, můžete objevit poklad tvůrčí energie.

Býk

V sobotu vás čeká důležitý projekt. Neseďte doma a zapojte se do skupinových aktivit. Dobrovolnická či charitativní práce vám přinese mnoho nových zážitků a přátelství

Blíženci

I když se právě teď necítíte ve své kůži, můžete začít přemýšlet nad důležitými kroky, které podniknete v příštím týdnu. Nezapomeňte na dostatečný odpočinek a zdravou stravu. Pečujte o sebe a všechny myšlenky si zapisujte.

Rak

Pokud jste se báli učinit odvážný krok, počkejte si na sobotní konstelaci. Využijte tuto energii k přerušení vazeb a stanovení hranic s lidmi, situacemi či chováním, které již neslouží vašemu nejlepšímu zájmu.  

Lev

Sobota je skvělým dnem pro všechna setkání, obchodní spojení a také pro milostné románky. Nikam však nespěchejte a nedělejte žádná zásadní rozhodnutí. Přeci jen je víkend, čas odpočinku.

Panna

Pokuste se odstranit všechen stres a únavu tak, že si doma uspořádáte své osobní věci. Pořádek si udělejte také ve vztazích. Je zbytečné zvát na návštěvu někoho, kdo vám akorát ubírá energii.  

Váhy

Zapomeňte na starosti všedních dní. Pozvěte si nejlepší přátelé a prožijte spolu příjemné chvíle. Den s vašimi milými vám přinese naději a sílu zvládat i těžší okamžiky.  

Štír

Zvažte, zda nezrušit společenské aktivity a nevěnovat se raději osobním záležitostem. Pokud jste vyčerpaní, je lepší si nejprve odpočinout a nabít energii. Počkejte si na začátek týdne, kdy se vám vrátí chuť a síla také do veřejných aktivit.  

Střelec

Tento víkend se vám naskytne příležitost vyjádřit své kreativní nápady. Se svými známými se setkejte nad uměním, koníčky nebo řemeslnými činnostmi. Společná aktivita vám přinese nejen uspokojení na osobní úrovni, ale také vzájemnou inspiraci.

Kozoroh

O víkendu upřednostněte vlastní potřeby před cizími. K druhým buďte upřímní a trpělivě jim vysvětlete, jak se nyní máte. Pokud od vás někdo vyžaduje příliš mnoho pozornosti, stanovte si bezpečné hranice, které vám zajistí klid na potřebný odpočinek.

Vodnář

Vaše myšlenky se dnes budou ubírat správným směrem. Dařit se vám budou jakékoli konverzace, kterých jste se dříve obávali. Nebojte se vyjádřit a stát si za svým názorem, pokud jste si jistí, že přesně vyjadřuje to, co uvnitř cítíte. 

Ryby

Máte možnost vyléčit staré rány, Ryby. Všechno, co jste dávali stranou, může vyplavat na povrch. Buďte na sebe opatrní a laskaví. Zavolejte příteli, který vás vyslechne, pomůže vám dostat se ze splínů a spatřit nové obzory.

 

Zdroje: