Partnerský horoskop na první březnový týden: Lvi zatouží po intimitě a Váhy obnoví milostný život

Partnerský horoskop na první březnový týden: Lvi zatouží po intimitě a Váhy obnoví milostný život
Partnerské vztahy touží po péči a pozornosti. Každé znamení na to však jde trochu jinak. Přečtěte si, co tento týden můžete pro svůj vztah podle hvězd udělat právě vy.

Beran

Tento týden máte za úkol sladit váš osobní i pracovní život. Přeplněný diář a hektický rozvrh může významně narušovat váš milostný vztah. Spokojeného vztahu můžete dosáhnout jedině, když si dáte prostor a věnujete si smysluplně strávený společný čas.  

Býk

Sdělujte svému partnerovi novinky jasně a srozumitelně, jen tak předejdete zbytečným hádkám. Na místě je také trpělivost, zpráva může druhým dojít se značným zpožděním. V druhé polovině týdne se komunikace v dlouhodobých partnerských vztazích výrazně zlepší. 

Blíženci

Tento týden se raději vyhýbejte náročným hádkám. Místo toho si věnujte láskyplnou pozornost a váš vztah oceňte vzájemným obdarováním. Pokud komunikace v širší rodině neprobíhá úplně hladce, vyhněte se tento týden také rodinným návštěvám. 

Rak

Vašemu vztahu prospěje intelektuální konverzace. Promluvte si o všem, co vás trápí. Sledujte spolu dokumentární film, diskutujte o politické situaci nebo zajděte na přednášku. Nezapomeňte také na své nejhlubší pocity a se svým partnerem se o ně podělte.

Lev

Toužíte po intimních rozhovorech a blízkosti vaší drahé polovičky. Neuzavírejte se ihned, pokud zjistíte, že váš partner není ochoten se ve vztahu tolik otevřít. Hledejte způsoby, jak se zapojit do upřímných rozhovorů. Potřeba sdílení je u každého člověka jiná, snažte se nebrat si to osobně, pokud váš partner vyžaduje více soukromí. 

Panna

Buďte opatrní na staré bolístky, mohly by znovu vyjít na povrch a ovlivnit váš nynější milostný vztah. Udělejte si čas na emocionální úklid. Proberte se starými fotkami, emaily a vším, co ve vás vzbuzuje lítost, a přijměte všechny dříve potlačené emoce. Čím více vnitřní zátěže uvolníte, tím lépe se vám bude v současném vztahu komunikovat. 

Váhy

Tento týden máte šanci oživit a uzdravit váš současný partnerský vztah. Vyjádřete druhé polovičce všechny své pocity a zároveň se jí pokuste také naslouchat. Věnujte si více času a trpělivosti, než je pro vás obvyklé, tento čas se vám ve vztahu mnohonásobně vrátí.   

Štír

Energie tohoto týdne vám pomáhá ještě více se s vaší láskou sblížit. Můžete tomu napomoci společně stráveným časem. Naplánujte si třeba smyslnou koupel a vzájemnou masáž nebo připravte tomu druhému nějaké překvapení. 

Střelec

Připusťte si, že jednou za čas potřebujete odpočívat. Dopřejte si společnou partnerskou relaxaci a hodně volného času. Jen tak zůstanete v klidu a nebudete zahlceni vjemy z okolí. 

Kozoroh

V jednoduchosti najdete mír, Kozorozi. Zůstaňte ve vyjasňování struční a přímí. Pokud máte pocit, že vás váš partner neslyší jasně, v klidu vše zopakujte. Nenechte se vyvést z míry spěchem a roztržitostí. Pokud přeci jen dojde k nedorozumění, zastavte se a situaci si vyjasněte.

Vodnář

Udělejte si se svým partnerem čas na společný koníček. Jak je to dlouho, co jste si naposledy věnovali volné odpoledne? Dovolte si zůstat spolu dlouho do noci vzhůru a třeba jen tak koukat na hvězdy. Obyčejné chvíle jsou ty nejvzácnější.

Ryby

Novoluní vás úplně rozzáří, milé Ryby. Věnujte čas nejprve jen sami sobě a poté přijměte nabídku vaší drahé polovičky. Nestyďte se za svou přitažlivost, naopak se zcela oddejte pozornosti své lásky.

 

Zdroje: