Znamení zvěrokruhu, která jsou tajemná a záhadná

Znamení zvěrokruhu, která jsou tajemná a záhadná
Někteří lidé jsou záhadní a tajemní. Jsou to lidé, kteří Vám neřeknou, jak se ve skutečnosti cítí, kteří jsou výstřední nebo ti, kteří mají spoustu cílů, jež ostatní neschvalují, a při jejich odhalování mlží. My se nyní podíváme na ta znamení, která se tímto vyznačují.

Některá znamení se bez souhlasu ostatních do svých plánů nikdy nepustí. Bojí se, že selžou a zklamou ty, kteří jim věřili. To však není případ těchto znamení zvěrokruhu, která jsou tajemná a záhadná, protože o svých krocích v životě téměř s nikým, často také skutečně s nikým, nehovoří. Ne, že by se báli o svá přátelství, ale prostě z nějakého důvodu nechtějí.

Zde je oněch několik znamení, která jsou tajemná a záhadná.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé jsou rádi, když jim pomáháte rozjet jejich plány. Avšak když se jim svěříte se svými vlastními plány do budoucna, nezřídkakdy se Vám vysmějí, protože to považují za směšné. Máte tudíž tendenci ukrývat své plány uvnitř svého nitra a pracovat na nich pozvolna sami. Též po psychické stránce nejste sdílní – pokud někdo zraní vaše city, nedáte na sobě nic znát, což také není pro lidi kolem vás dobré.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoliv lidé vás znají jako velice otevřeného člověka, udržujete si svá osobní tajemství, která nechcete, aby někdo odhalil. Ještě více udržujete v sobě tajemství ostatních lidí, což je důvod, proč to ostatní k vám láká jít se vyzpovídat, ale také máte časté deprese – víte, že by bylo neslušné ostatní zklamat vyzrazením jejich tajemství. Je úplně jedno, jak hodně toužíte po tom, svěřit se s tím někomu jinému, vy to rozhodně nevyzradíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste vysoce společenští, o tom není pochyb. Jste přátelští a sdílíte s neznámými lidmi své životní zkušenosti a při bližším přátelství také vzpomínky a myšlenky. Avšak dojde-li na bolest, sdílíte své úzkostlivé stavy pouze se svými nejbližšími, pokud vůbec. To je váš hlavní problém. Nutíte se potlačovat své skutečné pocity jen proto, aby se vám ostatní lidé nevysmáli a neuráželi vás. Nechcete se cítit poníženi nedbalou povahou ostatních, tudíž si vytváříte štít kolem své mysli, a to paradoxně vede k depresím.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Patříte do nejvíce tajnůstkářského znamení z celého zvěrokruhu. Nedokážete vyjádřit své pravé pocity, s nikým nesdílíte své plány, poněvadž ze své zkušenosti víte, že to povede k hádkám s vašimi nejbližšími. A vy přesně víte, kdo hádky vždy započal – vy. A běda, pokud se někdo opováží vměšovat se do vašich záležitostí. Jste též extrémně vypočítaví, což vám dovoluje vaše vysoká inteligence.

 

Zdroj: