Nejpřitažlivější část vašeho těla podle znamení zvěrokruhu

Nejpřitažlivější část vašeho těla podle znamení zvěrokruhu
Zamysleli jste se někdy nad tím, kterou část vašeho těla většina lidí obdivuje a která je přitahuje nejvíce? Nemusíte se dívat, kam vám lidé zírají nejčastěji, protože za to může většinou astrologie. Zde je seznam toho, jaká část vašeho těla je nejpřitažlivější, v závislosti na znamení, v němž jste se narodili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé se cítí k vám přitahováni, pokud odhalíte krásu své hlavy. Pokud si na svou hlavu nasadíte klobouk, stanete se neodolatelnými pro většinu lidí, poněvadž se tím zvýrazní vaše obličejové rysy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste známí svou svůdností. Ale věděli jste, co přesně lidem říká, že jste přitažliví? Je to váš krk. Ať už je štíhlý nebo oválnější, vždy jím zaujmete svůj protějšek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ruce jsou vaší předností. Lidé si na vás všimnou nejvíce rukou, poněvadž při komunikaci je používáte poměrně často. Mluvíte více rukama než hlasem.

Rak (22. června – 22. července)

Část vašeho těla, která ostatní ohromí, je hrudník, potažmo i nadbřišek. Pokud jste žena, máte díky němu krásně zakřivenou postavu, pokud jste muž, cvičení je na vás jasně znát.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste známí tím, že za všech okolností vypadáte nesmírně dobře, ale vaše vlasy jsou to hlavní, co upoutá pozornost ostatních lidí. Pečujete o své vlasy a je to na vás opravdu znát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zakládáte si na tom, jak budete před ostatními vypadat. Proto máte zdravou pokožku, která přitahuje všechny lidi z vašeho okolí svou mladistvou vizáží. Můžete být staršího věku, vaše pokožka vypadá vždy dobře.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste atraktivní ve všech ohledech, ale nejlépe vynikají vaše boky. Okolí ledvin je ta nejpřitažlivější část vašeho těla.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste velice náruživí, a proto není divu, že nejvíce přitažlivá část vašeho těla je oblast kolem pohlavních orgánů. Vždy víte, jak někoho svést svým tělem, tudíž je vysoce nepravděpodobné, že někoho právě touto částí těla neoslníte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaši potenciální partneři si jako první všimnou vašeho pozadí a stehen, která jsou vysoce vyvinutá. Pokud chcete, aby si vás někdo všiml, otočte se k němu zády a uvidíte, jak vás začne obdivovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Možná budete překvapeni, ale lidé si na vás všimnou nejdříve zubů. Zuby jsou ty, které vás v očích ostatních lidí vyzdvihnou a donutí je popřemýšlet, jestli vás nemají blíže konfrontovat. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Okolí vašeho srdce je to, čeho si lidé na vás všimnou jako první. Líbíte se jim celí, poněvadž jsou v podvědomí zaměřeni na váš oběhový systém a ten se vyskytuje po celém těle,

Ryby (19. února–20. března)

Chodidla jsou vaší nejvíce atraktivní částí těla. Pokud někdo spatří vaše chodidlo, nebude se od vás chtít odtrhnout. Na vašem chodidle je něco zvláštního, co lidi přitáhne k vám.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.express.co.uk