4 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně zvědavá

4 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně zvědavá
Zvědavost je občas dobrá vlastnost, občas nemusí mít příjemné důsledky. My jsme však od přírody zvědaví jedinci a vyzvídáme dále, i když nám to minule nepřineslo nic dobrého. Je to v nás.

V někom je to však více zahnízděné, a proto vám nyní přinášíme čtyři znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně zvědavá, a tak se můžete podívat, zda patříte k těm nejzvědavějším lidem na této planetě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chvíle, kdy strkáte nos do cizích věcí jen proto, abyste se dozvěděli něco o lidech a jejich problémech, jsou u vás opravdu časté. Klidně odposloucháváte cizí rozhovory a vměšujete se do konverzace lidem, které neznáte a nikdy jste je neviděli. Někteří lidé tudíž z vás mají strach, některé pouze štvete. Uznejte sami –⁠ chtěli byste, aby se vám do rozhovoru s vaším známým pletl úplně náhodný kolemjdoucí, kterého vidíte poprvé ve svém životě? Zřejmě ne. Jenže jste tak zvědaví, že si tuto otázku nikdy nepoložíte a dále se vměšujete do cizích záležitostí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Musíte být ve všem první –⁠ to je o vás již známá věc. Jenže takoví jste i v záležitostech, po kterých vám skutečně nic není. Vy potřebujete vědět vše, co se kolem vás šustne –⁠ co kdyby náhodou vás někdo pomlouval, co kdyby se ostatní bavili o něčem, co by vám v životě pomohlo? Ať již se pletete do cizích věcí kvůli vaší povaze nebo abyste odposlechli, jaký nový trend udávají lidé narozeni ve znamení Vodnáře, nebo jste prostě zaslechli dobrý námět na vylepšení a ten chcete jeho vynálezci vyfouknout, jste nesmírně zvědaví a budete strkat nos do všeho, co se vás netýká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro vás je naprosto normální zasahovat do rozhovorů ostatních lidí. Vy nejen odposloucháváte, ale také se nejvíce ze všech znamení zapojujete do rozhovoru svými rozumy, které (alespoň podle vašeho názoru) ostatní lidé potřebují slyšet a měli by si z nich vzít nějaké ponaučení, pokud chtějí ve svém životě uspět. Neuvědomujete si, že lidé vás nežádali o váš názor a je jim absolutně jedno, co si myslíte a co podle vašeho názoru zlepší jejich životní situaci. I kdyby vám to vpálili do obličeje, vy ve svém jednání stále budete pokračovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš život je to jediné, co vás nezajímá. Klidně se přiblížíte ke svému úhlavnímu nepříteli jen proto, abyste se o jeho životě dozvěděli co nejvíce. To pochopitelně nikdy nevyužijete, ale vám to nevadí. Důležité je, že máte o všem přehled. Víte, kdy soused chodí vynášet odpadky i kdy má vaše nejneoblíbenější kapela koncert. Vše si pamatujete, pokud se jedná o cizí záležitosti.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com