4 nejsolidárnější znamení zvěrokruhu, která ráda přispívají na charitu

4 nejsolidárnější znamení zvěrokruhu, která ráda přispívají na charitu
Někteří jsou škudlilové, jiní by se pro ostatní rozdali. Tato 4 znamení patří mezi ty nejsolidárnější a nejštědřejší a ráda podporují všechny potřebné. Patříte mezi ně i vy?

Blíženci

Blíženci se o charitativní činnost zajímají už jen kvůli jejich zvědavosti a upovídanosti. Většinou totiž potkávají spousty nových lidí a neustále se dozvídají o nových příbězích a problémech. Díky tomu mají opravdu široký rozhled. Navíc jsou inteligentní a rádi se učí, takže sledují zprávy a snaží se mít přehled o tom, co se ve světě děje. O řadě témat toho tedy vědí opravdu hodně a umí proto dobře zvážit, do čeho by své peníze měli vložit. Když ale mohou, rádi na charitu pro potřebné nebo záchranu zvířat a přírody přispějí. 

Často se věnují i aktivismu, ke kterému rádi přivedou i lidi ze svého okolí. Určitě je proto potkáte na všemožných demonstracích a pochodech. 

Rak

Nejvýraznější vlastností Raků je jejich citlivost a empatie. Vyčítali by si proto, kdyby neudělali, co je v jejich silách pro někoho, kdo to potřebuje. Říkají si, že když někomu mohou pomoci, prostě to musí udělat. S lidmi v nouzi umí soucítit a špatné události sami špatně snáší. Vědí, že život je těžký, ať už v jakékoliv míře. Snaží se proto pomoci každému, komu mohou, i když se to může zdát nereálné. Rádi o ostatní pečují a klidně by všechno své jídlo obětovali vyhladovělému bezdomovci nebo by svůj kabát půjčili někomu, kdo ho potřebuje.

Většinou pravidelně přispívají na různé charity, ale účastní se i charitativních akcí a demonstrací.

Ryby

Ryby jsou tím nejméně sobeckým znamením celého zvěrokruhu. Přispějí na všechno, co je zaujme a s čím soucítí. Pomáhají i těm, kteří si to nezaslouží tolik jako ostatní. Často se dlouhodobě věnují dobrovolnictví a nejraději pomáhají tak, že do pomoci vloží svůj čas a úsilí. Snaží se pomoci tím, co umí, a poskytnout tak těm v nouzi tu nejlepší možnou péči. I když se necítí nejlépe a prochází špatným životním obdobím, nezapomínají na ty, kteří potřebují jejich pomoc. Problémy a smutné příběhy sdílí s ostatními a snaží se je také přimět k pomoci, i kdyby byla opravdu malá.

Rády proto přispívají, dobročinnosti se věnují dlouhodobě a vkládají do ní velkou část svého času i energie. Snaží se také ostatní informovat o tom, komu je třeba pomoci.

Vodnář

Vodnáři si neskutečně váží lidskosti. Věří v to, že sebemenší pomoc může pro někoho znamenat celý svět. V lidskou soudržnost a pomoc věří a charitě věnují velkou část své výplaty i volného času. O dobročinnost se zajímají neustále a většinou přispívají na více charit a zajímají se o velké množství případů. Přednost však dávají záchraně přírody a zlepšování životního prostředí.

Důležité události, případy a problémy se snaží sdílet s co největším počtem lidí. Ty většinou zaujmou a přesvědčí k pomoci, protože umí skvěle mluvit o tom, do čeho jsou zapálení.

 

Zdroje: