4 znamení zvěrokruhu, která se nikdy nepoučí ze svých minulých chyb

4 znamení zvěrokruhu, která se nikdy nepoučí ze svých minulých chyb
​​​​​​​Chyby děláme proto, abychom se z nich poučili. Avšak někteří lidé si ze svých chyb neodnesou žádné poučení a své chyby opakují, aniž by pochopili, proč i tentokrát neuspěli.

My vám přinášíme čtyři znamení zvěrokruhu, která se nikdy nepoučí ze svých minulých chyb, takže pokud neustále máte potíže, můžete se podívat, zda není na vině vaše znamení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vy se nepoučíte nikdy. Rádi si způsobujete problémy jen proto, abyste zjistili, co se stane. A ve vaší mysli co člověk, to jiná osobnost, tudíž opakujete své chyby, abyste zjistili, jak na ten samý problém bude reagovat další člověk. Máte tendenci hodně trpět kvůli svým chybám. Pokud nechcete další problémy, s největší pravděpodobností se ze svých chyb nepoučíte ani tehdy, protože máte tendenci zapomínat, jak to dopadlo minule, to je obranný mechanismus vašeho mozku, abyste příliš netrpěli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš smysl pro dokonalost vám umožňuje dělat chyby, chvíli se litovat, poté zapomenout a jít dál. Chybí vám však poučení, což vám způsobuje nemalé problémy jak v osobním, tak v pracovním životě. Jelikož ale máte spoustu dobrých nápadů, jimiž oslníte své okolí, lidé vás mají rádi, a tudíž si nemusíte lámat hlavu nad důsledky svých činů. Pokračujete ve svém životě, jako by se nic nestalo. Lidé vás za tento postoj k chybám mohou i obdivovat, ale jakmile narazíte na stejný problém v budoucnu, opět zachybujete.

Pokračujete jako by se nic nestalo, Zdroj: Photo_imagery / Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste jako časovaná bomba, jste klidní i za nejtěžších okolností, ale jakmile vám dojde trpělivost, vybuchnete a začnete odhánět i vaše nejlepší přátele. A pokud se nacházíte ve stavu, kdy kopete do všech kolem sebe, děláte chyby a je vysoce pravděpodobné, že jednu chybu uděláte vícekrát. Jakmile zchladnete a jste okolím na chybu upozorněni, je vám to neskutečně líto. Litujete hlavně sebe, ale také své okolí. Říkáte si, že už to nikdy neuděláte a chcete na tom i zapracovat, ale jakmile vás někdo opět naštve, zapomenete na své předsevzetí.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud by vám někdo řekl, že se vám nedaří jen kvůli tomu, že se nedokážete poučit ze svých minulých chyb, neuvěříte tomu. Máte tendenci dělat vše pro rodinu a přátele, ale daleko větší tendenci máte věřit svému nitru, které říká, že každý problém vyžaduje jiný přístup k řešení. To je částečně pravda, ale pokud jednou narazíte na správné řešení dané situace, nepoučíte se a příště stejnou situaci budete opět řešit jinak, což povede k dalšímu neúspěchu. 

 

Zdroje: