Jak komunikovat s mužem ve znamení Lva

Jak komunikovat s mužem ve znamení Lva
Muži ve znamení Lva jsou společenské bytosti. Na večírcích jsou nepřehlédnutelní, rádi jsou středem pozornosti a snadno se chopí vedení. Pokud pochopíte povahu tohoto extrovertního znamení, je jisté, že se vaše komunikace a vztah prohloubí.

Po jaké ženě Lev touží

Muž narozený ve znamení Lva je energický jedinec, který touží po pozornosti a slávě. Nejvíce je ve svém živlu, když má kolem sebe příznivce a obdivovatele. Role jeho partnerky bývá velmi důležitá. Zejména od ní čeká podporu a uznání, ať už v osobním či profesním životě. Někdy může Lev bojovat s pochybnostmi a nejistotami, v tu chvíli vedle sebe uvítá sebevědomou a rozhodnou ženu. Ocení, když budete po boku v jeho ambiciózních projektech nebo na něj budete doma čekat s večeří a zapálenými svíčkami. Za to vás bude vášnivě milovat.

Pokud chcete, aby po vás muž Lev toužil, ukažte mu, jak jste optimistická, pozná tak, že budete mít na jeho život pozitivní vliv. Zároveň se nebojte odhalit své pravé já a podělte se s ním o své obavy. Muž ve Lvu se potřebuje cítit smysluplně a důležitě, dovolte mu, aby se o vás staral.

Jak tedy komunikovat s mužem ve znamení Lva?

Existuje mnoho cest, kterými se muž Lev může rozhodnout v životě vydat. Pravděpodobně u něj hrají velkou roli jeho emoce, a tak vždy ocení vaši podporu. Na druhou stranu může být hnán k úspěchu ve své profesi, což od vás vyžaduje hodně trpělivosti a ohleduplnosti. 

Projevte mu úctu

Pokud se váš partner brání intimnější konverzaci a vy máte pocit, že je před vámi uzavřený, dejte mu najevo, že trpělivě nasloucháte všemu, co říká. Lev je rád ve vztahu dominantní, proto byste mu měli umožnit alespoň částečně převzít vedení. Otevře-li se vám, buďte k jeho pocitům ohleduplné a vnímavé. 

Buďte trpělivé

Někdy můžete mít pocit, že je k vám partner rezervovaný a že se vám vzdálil. Nejlepším řešením je nechat ho chvíli být. Vztekajícímu lvu je nejlepší jít z cesty. Dejte mu prostor a věřte, že se ze svých chmur nejlépe dostane sám. Buďte zde pro něj v případě, že se bude chtít o svou bolest podělit. 

Dělejte společně to, co ho baví 

Chcete-li se více sblížit, zajímejte se o jeho koníčky a záliby. Pokud objevíte společný zájem, na nic nečekejte a připojte se. Nemusíte každý den trávit hodiny na fotbale, ale alespoň částečný přehled o aktivitách, které ho těší, je zpočátku důležitý. 

Věnujte se svým zájmům

Stejně tak ani vy neopouštějte své zájmy. Věnujte se naplno tomu, co vás baví a nevzdávejte se času pro sebe. Ukažte svému muži dokonce i své výstřednosti, stanete se tak pro něj více žádoucí. 

Vytvářejte příležitosti, jak být spolu o samotě 

Není vůbec snadné zůstat s mužem Lvem o samotě. I když si můžete užívat společného času s vašimi přáteli, snažte si zachovat intimní chvíle, kdy budete mít možnost mluvit o osobních tématech. 

Pokud jste zamilovaná nebo již žijete v partnerství s mužem ve znamení Lva, zůstaňte vždy svá. Nikdy se partnerovi zcela nepodřizujte, ale také nezůstávejte stranou. Ve vztahu se Lvem budete vždy hledat rovnováhu mezi pozorností, kterou vyžaduje a touhou po klidu, jež pro něj zůstává ještě důležitější. Možná budete muset vynaložit trochu více ohleduplnosti, ale radost vašeho milého vám to několikanásobně vrátí.

 

Zdroje: