Horoskop na tento týden: Raci si rozšíří obzory a Lvi realizují své plány

Horoskop na tento týden: Raci si rozšíří obzory a Lvi realizují své plány
Tento týden mnohým znamením přinese čerstvou energii prodchnutou novými příležitostmi. Neutuchajícího optimismu je nám třeba všem. Podívejte se, co vás čeká tento týden.

Beran

Zhluboka se nadechněte, Berani. Čeká vás rušný a naléhavý týden. Nedávné životní události vás přiměly nahlížet na život jako na vzácnou a jedinečnou zkušenost. Otevřete se novým perspektivám a dobrodružstvím.

Býk

V tomto týdnu pro vás bude těžké čekat a zachovat klid. Máte však možnost se z této nestabilní situace vymanit. Nejprve se snažte zaměřit pozornost jinam a soustřeďte se na pozitivní zkušenosti, které vás vhodně nasměrují.    

Blíženci

Přestaňte házet vinu na ostatní, Blíženci. Nechte minulost minulostí a raději se zaměřte na přítomnost. Postavte se k situaci čelem, převezměte zodpovědnost za vlastní činy a konejte dle svého nejlepšího uvážení.  

Rak

Buďte připraveni na všechna dobrodružství. Rozšířit si obzory bude nevyhnutelné. Ať už prozkoumáváte cokoliv, obohatí to váš pohled na svět. Možná je čas naplánovat si dovolenou nebo studium, jež může prohloubit váš zájem o velká životní tajemství.

Lev

Tento týden je čas na realizaci vašich plánů. Ač můžete narazit na náhlou překážku, která se zdá nepřekonatelnou, nevzdávejte se. Uvědomte si, že je to pouze dočasný stav, který nyní působí naléhavě, ale za pár dní bude za vámi. 

Panna

Tento týden vše uvidíte jasněji, Panny. Pokud něco, i přes vaše opakované úsilí nefunguje, nebojte se to pustit a konečně odejít. Vytvoříte tak prostor pro něco nového.

Váhy

Možná se tento týden budete cítit neklidně, Váhy. Toužíte po změně a odoláváte pokušení učinit zásadní rozhodnutí. Přebytečnou energii nasměrujte do něčeho užitečného jako je úklid nebo renovace bytu. 

Štír

Změna je před vámi, Štíři. Jednu kapitolu jste uzavřeli, pokračujte v dalších aktivitách s optimistickým naladěním a s otevřenou myslí. I když vám nějaká autorita může vyjádřit svůj názor, nenechte si své plány vzít.

Střelec

Rozšiřte si své obzory, Střelci. Až získáte svůj názor, podělte se s ostatními o to, co máte skutečně na mysli. Neříkejte jen to, co chtějí lidé slyšet. Nechte zazářit své pravé já. 

Kozoroh

Pokud vás potká nějaký neúspěch, využijte jej jako zkušenost a příležitost získat nový pohled na vaši současnou situaci. S novou zkušeností získáte také cennou moudrost, která by vám dříve unikla. 

Vodnář

Vodnáři, udělejte si tento týden čas na svou oblíbenou volnočasovou aktivitu. Po náročné práci si zasloužíte chvíli odpočinku. Nezapomeňte pobídnou i své přátelé a užít si spolu příjemný aktivní čas.  

Ryby

Všechno bude v pořádku, Ryby. Možná jste v poslední době pociťovali velké množství úzkosti, vše se však pomalu uklidní. Tento týden se zaměřte na sebepéči. Buďte k sobě laskaví a nezanedbávejte odpočinek. 

 

Zdroj: