Partnerský horoskop na první březnový víkend: Vášnivé Panny, romantičtí Štíři a komunikativní Vodnáři

Partnerský horoskop na první březnový víkend: Vášnivé Panny, romantičtí Štíři a komunikativní Vodnáři
Plánujete na víkend rodinné setkání? Chystáte se vypravit na výlet s přáteli? Pro někoho bude lepší, když zůstane doma a bude se věnovat jen sám sobě. Přečtěte si, jak se vám bude tento víkend dařit v partnerském vztahu.

Beran

O víkendu se budete věnovat svým vlastním potřebám. To může přinést větší napětí do vašich vztahů. Ve vyhrocených okamžicích bude lépe nechat se vést intuicí. V neděli se situace uklidní a obzvlášť večer můžete prožít příjemné chvíle se svou láskou. 

Býk

Odpoutanost a svoboda se mohou stát hlavním tématem vašeho vztahu. Hledejte rovnováhu mezi osobním a společným časem, třeba tak, že se v některých činnostech propojíte. Pokud si naopak potřebujete uklidit, zkuste požádat partnera o pomoc. 

Blíženci

Cestování, studium a filozofické hovory obohatí váš vztah o nové informace. Nezůstávejte doma, vydejte se na cestu za přáteli a komunikujte se svým okolím. Váš dobrodružný duch potřebuje povzbudit.  

Rak

Víkend strávíte v poklidné atmosféře se svým partnerem. Můžete spolu mluvit o osobních problémech a vzájemně se podpořit milým slovem. V neděli bude vhodný čas také na vyjasnění partnerských problémů, a to aniž byste se odpoutali od svého srdce.

Lev

V sobotu si se svou drahou polovičkou naplánujte výlet nebo sportovní aktivitu. Váš vztah tak získá nový elán. Přesto se však vyhýbejte zbytečným hádkám kvůli maličkostem.  

Panna

O víkendu vás ovládne vášeň. Ta se však může projevit i v opačné polaritě. Dejte si proto pozor na žárlivé scény a emotivní vyjádření. Pokud se rozhodnete místo válčení milovat, vaši lásku to nijak neohrozí.

Váhy

Upřednostněte sebepéči a příjemná setkání před pracovními a formálními záležitostmi. Tento víkend si opravdu potřebujete odpočinout. Proto si naplánujte pouze taková setkání, která vám dodají novou energii.

Štír

O víkendu strávíte nějaký čas prací, přesto u vás bude převládat romantická nálada. Pokud jste se rozhodli nastěhovat k sobě nebo chcete svého partnera představit širší rodině, hvězdy vám přejí, aby vše probíhalo v souladu s vaším předsevzetím. 

Střelec

Pokud mezi vámi byly nějaké neshody, o víkendu se utiší. Své názory budete moct projevovat daleko svobodněji a otevřeněji, což bude pro váš vztah velmi prospěšné. 

Kozoroh

Společné vycházky a sdílení koníčků posílí láskyplnou atmosféru. Smysluplné rozhovory se mohou změnit v romantiku. Víkend bude vhodný také k rodinným a přátelským setkáním.

Vodnář

Užijte si víkend se svou láskou ve vzájemné tvůrčí komunikaci. Dařit se vám bude i v rozhovorech, kterých jste se dříve obávali. Nebojte se vyjádřit a stát si za svým názorem, pokud jste si jistí, že přesně vyjadřuje to, co uvnitř cítíte. 

Ryby

Tento víkend máte možnost otevřít staré rány a všechno, co jste dříve dávali stranou vyléčit. Nejprve vyslechněte svou drahou polovičku a poté opatrně, ale upřímně sdělte své pocity. Hvězdy jsou nakloněny hladké komunikaci a partnerskému souladu, proto se neobávejte i náročnějších témat.

 

Zdroje: