Jaká vaše vlastnost je nejpřitažlivější podle znamení zvěrokruhu?

Jaká vaše vlastnost je nejpřitažlivější podle znamení zvěrokruhu?
Jak spousta lidí říká, nejde o to, jak je člověk fyzicky přitažlivý, nejlepší je pozorovat, jak je přitažlivý vnitřně –⁠ jde o činy, jimiž se reprezentujeme na veřejnosti. Každý je jiný, avšak mnoho máme s lidmi narozenými ve stejném znamení jako my společného.

Co je podle horoskopu vaše nejpřitažlivější vlastnost? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše nejatraktivnější vlastnost je váš přístup k problémům. Pro to, co chcete, neváháte skočit po hlavě ani do toho největšího problému. Lidé si toho všímají a cení si toho.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ceníte si těch nejjemnějších věcí, ať jde o květinu, kterou dostanete či dáte, či dobrou vlastnost jiných lidí. Dokážete ocenit, když vám někdo pomůže, a s radostí to opětujete, a právě toto vás činí tak neodolatelnými.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vtipná povaha vás činí neodolatelnými. Dokážete říci vtip na jakékoliv téma, a lidé kolem vás si mohou být jisti, že může být sebevážnější –⁠ vy i v těch nejobtížnějších chvílích dokážete člověku zlepšit náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Pro své přátele se dokážete rozkrájet. Je to ta nejlepší vlastnost –⁠ starat se o druhé více než o sebe. Uvědomujete si, že neexistujete pouze vy, a lidem takové jednání přijde přitažlivé.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nedělá vám problém se předvádět. Různá komická vystoupení před přáteli i cizími lidmi vás činí neodolatelnými po vnitřní stránce. Lidé vás za to milují.

Panna (23. srpna – 22. září)

Disponujete obrovskou inteligencí, tudíž dokážete pochopit nelehkou životní situaci ostatních a poradit jim. Za to si vás dotyčný člověk neskutečně váží a přátelství poté lehce přeroste v něco více.

Váhy (23. září – 23. října)

Uděláte cokoliv pro to, abyste docílili funkčního vztahu. Nejste rádi sami, a proto jste pro lidi kolem sebe přitažliví –⁠ vědí, že pokud budete jejich partnerem, nikdy je neopustíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš smysl pro prozkoumávání záhad ostatní přitahuje. Vaše intimita, pokud jste s partnerem sami, vyzdvihuje a léčí váš vztah, který utrpěl vaší odměřeností a žárlivostí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé na vás milují váš optimismus a neodolatelný úsměv. Pokud jste sami a tyto dva předpoklady pro neodolatelnost se spojí, máte vyhráno. Vaše druhá polovička na sebe nenechá dlouho čekat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Když jsou lidé s vámi, vždy vědí, co mají od vás očekávat, a to vás činí ideálním partnerem. Lidé si to pochopitelně uvědomují a rádi s vámi tráví čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše kreativita, a to nejen ta běžná, ale také v rozhovorech s ostatními, je vaše skutečně neodolatelná vlastnost. Lidé se klidně poperou, aby s vámi mohli být. Přijdete jim extrémně atraktivní.

Ryby (19. února–20. března)

Všude, kam vstoupíte, požadujete jemnost a romantiku. Právě vaše romantika vyvolává uklidnění u ostatních lidí, a vy jim tudíž přijdete přitažliví.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.cosmopolitan.com