Jaký hudební žánr je vám předurčen podle znamení zvěrokruhu?

Jaký hudební žánr je vám předurčen podle znamení zvěrokruhu?
Každý poslouchá jiný styl hudby. Nicméně faktem zůstává (a možná jste si toho také všimli), že jednotlivá znamení zvěrokruhu mají často společný nějaký oblíbený hudební žánr. Je to i váš případ? Podívejte se, jestli posloucháte hudební žánr předurčený vašemu znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš hudební styl je rock. Ten vás napumpuje, když se zrovna nudíte a nemáte co dělat. Rocková hudba je stvořená přímo pro vás. Též rádi posloucháte texty, které opravdu něco znamenají.

Býk (20. dubna – 20. května)

Klasická hudba je to nejlepší pro vaše uspokojení. Nerozumíte různým hudebním výstřelkům a ani je nepotřebujete k životu, žijete standardní život a k němu se hodí klasická hudba.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete písně, díky kterým můžete poučovat své okolí. Techno je to pravé pro vás. Pokud však chcete poslouchat sáhodlouhé texty, jimž nikdo nerozumí lépe než vy,  zkuste hiphop.

Rak (22. června – 22. července)

R&B a blues vám mluví z duše, milujete ty emoční texty, a proto byste měli poslouchat právě tento hudební žánr. Uklidní vás a připomene vám, že nejste jediní, kdo se cítí v dané situaci tak, jak se cítíte vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Musíte se neustále předvádět, a proto se k vám hodí pop. Poněvadž není lepší hudby, při jejímž poslechu byste si mohli prozpěvovat a zároveň na ni tancovat, abyste okouzlili všechny kolem sebe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vy vyniknete v poslechu klasického žánru jako Býci. Potřebujete se vzdělávat a učit se něco nového, něco, co by vám mohlo pomoci v životě.

Váhy (23. září – 23. října)

Milujete texty, které za něco stojí a vyprávějí příběh autora. Hodí se k vám country hudba, která vás oslní též svou hudbou, která je pastvou pro vaše uši.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potřebujete rap a hiphop, abyste se cítili sami sebou. Potřebujete něco, co vám duní do uší, a proto nedáte dopustit na slavné beaty, které se vyskytují po celou dobu trvání alba.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nesnášíte spoutanost a omezování. Nemáte svůj vlastní styl hudby, posloucháte to, co se vám líbí, a nezáleží na tom, jestli je to metal nebo pop. Zaměřujete se hlavně na zahraniční interprety.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Milujete jazz, protože se hodí k vašemu znamení. Máte rádi smysluplnou hudbu i texty. Jazz vám mluví z duše. Jaká pravidla si v životě nastolíte, taková vás budou provázet životem. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Musíte mít to, co ostatní ještě příliš neznají, a proto s největší pravděpodobností posloucháte alternativní hudbu, díky níž si připomínáte, že jste naprosto jedineční.

Ryby (19. února–20. března)

Hudba je pro vás útěk z reality. Potřebujete žánr, který vás izoluje od současného světa a pomůže vám najít cestu do vašich snů. Indie hudba je ta pravá pro vás.

 

Zdroj: