Znamení zvěrokruhu, která nejlépe líbají

Znamení zvěrokruhu, která nejlépe líbají
Zkoušeli jste se někdy zamyslet nad tím, jak líbáte? Patříte k těm nejlepším líbačům nebo jste pod průměrem? Astrologie nám může prozradit mnohé a toto není výjimka. Pokud najdete své znamení v seznamu znamení zvěrokruhu, která nejlépe líbají, máte vyhráno.

Beran (21. března – 19. dubna)

Patříte mezi znamení, která líbají nejlépe ze všech. Jste dobří v líbání, protože chcete být dobří v líbání a chcete své drahé polovičce udělat radost svým líbacím výkonem. Za to však vyžadujete protislužbu, a sice pochvalu za dobře odvedený polibek. Pokud se vám dostane pochvaly, líbáte ještě lépe, protože cítíte, že dostanete svou zaslouženou odměnu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Narodili jste se, abyste mohli líbat svou milovanou osobu. Líbání je pro vás umění, které je potřeba vykonat dobře, stejně jako milovat osobu, která si vaši lásku zaslouží. Domníváte se, že líbání je hodně důležité pro rozvoj vztahu. Líbáte, abyste dotyčné osobě dali najevo, jak hodně vám na ní záleží a jak jste šťastni, že jste po boku této dokonalé osoby.

Rak (22. června – 22. července)

Do polibku dáváte svou veškerou lásku k druhé osobě. Je to pro vás důležité, a proto se snažíte, abyste líbání neodbyli a aby se daná osoba cítila hodně milována. Podle vás si všechnu tu lásku zaslouží, protože vás dělá šťastnými a dává vám pocit, že někdo opětuje vaše city, což je pro vás velice důležité. Osoby, které políbíte, na váš hřejivý polibek nikdy nezapomenou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete být nejlepší ve všem, co děláte, a v případě líbání se vám to opravdu daří. Hlavní důvod je ten, že svým polibkem chcete váš protějšek ohromit, a to vás žene k intimnějším polibkům. Dost možná jste se narodili ve znamení, které líbá nejlépe. Nic pro vás není překážkou, pokud vás bude někdo obdivovat, a proto se uchylujete k něžnostem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ve skutečnosti příliš nechcete líbat svou polovičku, jenže vyžadujete něco více, a abyste toho docílili, musíte přetrpět polibky. Je to pro vás velká výzva, neboť chcete líbat co nejlépe, abyste někoho uchvátili, a to se vám opravdu daří. Lidé na vaše polibky nezapomenou a ve většině případů svolí k dalším hrátkám. V tu chvíli si můžete říci, že máte vyhráno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přestože se řadíte k nejlepším lidem, co se týče líbání, absolutně vás nezajímá, jestli se váš polibek bude dotyčné osobě líbit, nebo ne. Žijete svůj dobrodružný život zaměřený na vaše štěstí, takže pokud vám někdo vyčte váš styl líbání, ignorujete všechny ty řeči. Avšak různé výčitky se vám v životě příliš nestávají, protože líbáte skvěle, aniž byste si to uvědomovali.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.yourtango.com